Tutustu Euroopan uuteen kalenteriinMonet Synergy-tiimin jäsenistä harjoittavat liiketoimintaansa useissa Euroopan maissa ja kaupungeissa. Uudistetun kalenterin ansiosta pysyt nyt ajan tasalla riippumatta siitä, missä maissa juuri sinä toimit.

Synergyn blogikalenterit on nimittäin yhdistetty yhdeksi, koko Euroopan kattavaksi kalenteriksi. Näet siis kaikki Euroopassa järjestettävät tapaamiset, koulutukset ja muut tapahtumat kätevästi samasta paikasta.

KALENTERIN KÄYTTÖ

Siirry Synergyn blogiin ja napsauta sivun yläreunassa olevaa Kalenteri-välilehteä. Pääset koko Euroopan kattavaan kalenteriin, jossa tapahtumat on merkitty eri väreillä sen mukaan, missä maassa ne järjestetään. Kalenterin alta näet, mikä väri tarkoittaa mitäkin maata.

Tarkoitus on, että näet Synergyn uudesta Euroopan-kalenterista sen mitä haluatkin. Jos asut Puolassa mutta haluat tietää, mitä Tšekin puolella tapahtuu, valitse vain haluamasi maa kalenterin yläpuolella olevasta pudotusvalikosta. Tällöin kalenterista poistetaan ne tapahtumat, jotka eivät liity valitsemaasi maahan.

Tapahtumien lisäyslomake

Euroopan-kalenterin lisäksi kaikki tiimin jäsenet voivat nyt käyttää tapahtumien lisäyslomaketta omalla kielellään. Lomake löytyy aina blogikalenterin alta. Lomaketta ja kalenteria kannattaa hyödyntää tapahtumien mainostamisessa. Täytäthän lomakkeeseen aina kaikki pyydetyt tiedot. Jos tapahtuman tiedot ovat puutteelliset, sitä ei lisätä kalenteriin. Pidäthän myös tapahtuman kuvauksen lyhyenä.

Huom. Lisääthän tapahtumat kalenteriin vähintään viikkoa ennen niiden alkamista. Tapahtumakalenteria päivitetään maanantaista perjantaihin.

Sitten vain suunnittelemaan ja lisäämään tapahtumia – tehdään vuodesta 2016 toiminnantäyteinen!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us