Esittelyssä uusi aloituspakkaus


Tästedes kaikki Suomen-tiimin uudet jäsenet saavat ensimmäisen tilauksensa mukana upean uudistetun aloituspakkauksen. Kompakti kansio sisältää nyt entistä enemmän tietoa ja työkaluja, joista osa on upouusia. Mukana on esimerkiksi tuotekuvasto ja kiinnostuksen herättämiseen tarkoitettuja kortteja. Lisäksi pakkauksen mukana tulee jäsenen ensimmäinen Synergy-rintamerkki.

Koko pakkauksen sisältö on seuraavanlainen:

Tervetulokirje
Tässä kirjeessä Synergyn johtaja Dan Norman esittelee Synergyn yrityksenä, kertoo perinnön jättämisestä jälkipolville ja neuvoo, mihin tiimin jäsenten kannattaa keskittyä menestyäkseen. 


Rintamerkki
Käyttämällä rintamerkkiä mainostat liiketoimintaasi ja näytät, kuinka ylpeä olet omasta perinnöstäsi. 


Aloitusopas 
Päivitetyssä aloitusoppaassa kerrotaan, mitä liiketoiminnan alkutaipaleella kannattaa tehdä pitkän aikavälin kasvun varmistamiseksi. Niinpä opas on hyvä lukea kannesta kanteen.


Tuotekuvasto 
Upouudessa kuvastossa esitellään kaikki Synergy Europen puhtaat ja tehokkaat tuotteet. Kuvaston avulla voit tutustua yrityksen tuotevalikoimaan ja selvittää, minkä tuotteiden avulla saavutat omat hyvinvointitavoitteesi parhaiten. 


Resurssikortti
Tämä kortti sisältää luettelon kaikista Synergyn yritys- ja yhteisöpalvelusivustoista ym. Niinpä pääset aina käsiksi yrityksen resursseihin, voit lukea sen uutisia ja päivityksiä ja jakaa omaa tietämystäsi muille.


Mahdollisuuden esittelylehtinen 
Tämän yksisivuisen esittelylehtisen voit antaa uusille tuttavuuksille mukaan. Siinä kerrotaan, miten Synergy voi vaikuttaa heidän tulevaisuuteensa. Lehtinen toimii mainiona keskustelun virikkeenä mahdollisten asiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa.


Kortit mielenkiinnon herättämiseen 
Näiden korttien avulle Synergy WorldWiden esitteleminen uusille tuttavuuksille onnistuu helposti ja nopeasti. Kortit sisältävät yritystietoutta, joka herättää mahdollisten jäsenten ja asiakkaiden mielenkiinnon ja ohjaa heitä fyysisen ja taloudellisen hyvinvoinnin tielle.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us