Irlantilainen kehonrakentaja saa energiaa Synergy-tuotteista


Jimmy Rogers on urheillut koko elämänsä, mutta voimiaan hän ryhtyi koettelemaan toden teolla vasta ollessaan töissä Heinekenilla vuosia sitten. Siellä hän nosteli ja kantoi raskaita oluttynnyreitä ja -koreja päivittäin. Voimiensa karttuessa hän ryhtyi miettimään, mihin kaikkeen hänen kehonsa pystyisi.

Nyt Jimmy on harrastanut kehonrakennusta jo yli 15 vuotta, ja hän kilpailee ahkerasti. Hänen rakkautensa lajia kohtaan käy ilmi hänen päivittäisistä, terveyskeskeisistä rutiineistaan. Jimmy viettää tunteja kuntosalilla, valmistaa ateriansa huolella ja on tarkka sen suhteen, mitä hän laittaa suuhunsa.

Jimmy ja hänen vaimonsa Louise pitävät ravitsemusalan liikettä Irlannin Naasissa. He myyvät erilaisia lisäravinteita ja muita ravitsemustuotteita – myös Synergy-tuotteita. Jimmy alkoi käyttää Synergyn tuotteita vuosi sitten, ja kokemus on hänen mukaansa ollut uskomaton.

”Synergy-kokemukseni on ollut mahtava”, hän kertoo. ”Ennen kuin ryhdyin käyttämään tuotteita, selvisin kyllä päivästä mutta olin jatkuvasti väsynyt.”

Ryhdyttyään käyttämään Synergyn tuotteita Jimmy on todennut päiviensä helpottuneen. Tuotteiden avulla hän on löytänyt toimivat rutiinit, jotka tukevat aktiivista elämäntyyliä niin kuntosalilla kuin sen ulkopuolellakin.

Kova työ on Jimmylle tuttua, ja huippusuorituksiin pääseminen salilla voi välillä olla vaikeaa. Monet kehonrakentajat pyrkivät parantamaan jaksamistaan nauttimalla ennen harjoittelua lisäravinteita. Jotkin tällaiset lisäravinteet saattavat kuitenkin olla pitkäkestoisessa käytössä haitallisia, ja monissa niistä on esimerkiksi ylijalostettuja ainesosia. Siksi Jimmy päätti kokeilla niiden sijaan e9-tuotetta. Käytön aloitettuaan hän huomasi olevansa energisempi, joten tuote kuuluu edelleen hänen ruokavalioonsa.

Vaativien rutiiniensa ja kovan työnsä ansiosta Jimmy on osallistunut vuosien saatossa lukemattomiin kehonrakennuskisoihin. Hänen saavutuksiinsa kuuluvat muiden muassa seuraavat:

  1. 1. sija Irish Amateur Bodybuilding Organisation (IABO) kisoissa 
  2. 3. sija Republic of Ireland Bodybuilding Federationin kisoissa 2012
  3. 3. sija Mr. Ireland -kisoissa 2014
  4. 3. sija Mr. Ireland -kisoissa 2015

On mielenkiintoista nähdä, mitä Jimmy vielä saavuttaa tulevaisuudessa. Toivotamme hänelle kovasti onnea Synergy-liiketoiminnan kehittämiseen!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us