General Managerin viesti: Edessämme on loistava tulevaisuus


Kevät on jo täällä, eikä kesäänkään ole enää kauaa. Liiketoimintamahdollisuuksia on kaikkialla. Olen ylpeä Skandinavian-tiimin ahkerista jäsenistä. Tähtäätte yhä korkeammalle, ja omistautumisenne on inspiroivaa.

Vuoden 2016 aikana toteutetaan erilaisia suunnitelmia, ja luvassa on monia mahdollisuuksia oppia uutta. Olen päässyt osallistumaan keskusteluihin Synergyn tulevaisuudesta, ja voin kertoa, että edessämme on jännittäviä aikoja. Yrityksen tuleviin tapahtumiin – etenkin Wienin-konferenssiin – kannattaa siis ehdottomasti osallistua. Niissä kerrotaan tulevien vuosien suurista muutoksista Synergy WorldWidella.

En voi painottaa liiaksi sitä, miten tärkeää Synergyn tapahtumiin osallistuminen on. Siksi olen mainostanut blogikalentereitakin niin paljon. Äskettäin julkaistu uusi kansainvälinen kalenteri on loistava työkalu, jota kaikkien tiimin jäsenten kannattaa hyödyntää. Oman maan tapahtumien lisäksi siitä näkee kaikkien muidenkin Euroopan-maiden tapahtumat. Synergy Europen jäsenet voivat lisätä kalenteriin myös omia tapahtumiaan tiedoksi muille. Järkevintä on lisätä tapahtumat jo hyvissä ajoin. Ei ole tehokasta markkinointia tiedottaa tapahtumista vasta muutamaa päivää aiemmin.

Tapahtumia pääsee lisäämään täällä >>>

Elite Honors -klubin jäsenet tietävätkin jo, kuinka mahdollisuuksiin tarttuminen palkitaan. Elite Honors -klubin hyöty hyvien liiketoimintatapojen opettamisessa on selvä. Jokainen tiimin jäsen voi vaikuttaa jonkun muun Synergy-liiketoimintaan positiivisesti opettamalla tätä noudattamaan Elite Honors -toimintamallia. Näitä opetusmahdollisuuksia kannattaa hyödyntää. Kun autat muita tiimisi jäseniä saavuttamaan tavoitteensa Elite Honors -mallin kautta, hyödyt itsekin.

Olen päässyt tapaamaan monia tiimin jäseniä, ja työmoraalinne on tehnyt minuun suuren vaikutuksen. Haluan jokaisen tiimin jäsenen tuovan liiketoimintansa kautta esiin parhaat puolensa, ja haluan auttaa teitä menestymään parhaani mukaan. Siksi olen järjestänyt säännöllisesti motivaatiokeskeisiä pronssileirejä.  Liiketoiminta ei ole mahdollista ilman motivaatiota. Näillä leireillä keskustellaan myös motivoivien esitelmien luomisesta ja pitämisestä. Motivoituneita tiimin jäseniä tarvitaan jatkuvasti, ja toivon teistä jokaisen pyrkivän motivoimaan sekä itseään että muita.

Kesällä julkaistaan uudistettu Synergy-aloituspakkaus, jonka uudet tiimin jäsenet saavat liiketoiminnan aloittaessaan. Myös vanhat jäsenet voivat halutessaan ostaa uudistetun pakkauksen. Pitäkää siis korvanne auki, jotta ilmoitus asiasta ei livahda ohi.

Minulle on kunnia työskennellä näin lahjakkaiden ihmisten kanssa. Suhtaudun tulevaisuuteen toiveikkaasti. Jatketaan siis kasvua niin ihmisinä kuin tiiminäkin. Odotan jo pääseväni näkemään lisää ponnisteluidemme tuloksia.

Lopuksi tahdon toivottaa kaikille tuotteliasta kevättä.

Benjamin Clarholm-Anton
General Manager, Skandinavia

CONVERSATION

Instagram

Follow Us