IAM Cycling -tiimi hakee Synergy-tuotteista energiaa kaudelle 2016


Ammattipyöräilijät eivät voi harjoitella liikaa. He treenaavat jatkuvasti lihasmassan ja kestävyyden ylläpitämiseksi ja kasvattamiseksi. Parikin viikkoa poissa pyörän satulasta voi kostautua kisoissa.

Synergyn sponsoroiman sveitsiläisen IAM Cycling -tallin ammattipyöräilijät alkavat löytää teränsä tulevalle kaudelle, ja he pärjäävät kisoissa jatkuvasti hyvin. Kaatumiset, loukkaantumiset ja epäonnistumiset kuuluvat tietysti asiaan, mutta niistä huolimatta tallin huippu-urheilijat pyrkivät yhä parempiin suorituksiin. Monet heistä luottavat Synergyn tuotteisiin.

Kaksi IAM Cycling -pyöräilijää kertoi intohimostaan lajia ja Synergy-tuotteita kohtaan:

Dries Devenyns, Belgia

”Kilpailuissa saamme tallin puolesta tiettyjä Synergy-tuotteita. Minä käytän suurimman osan ajasta Phytolifea ja Mistifyta, sillä ne edistävät hyvää oloa – varsinkin Phytolife. Se auttaa ylläpitämään kehon normaalia ruoansulatustoimintaa. Joudumme syömään valtavasti, jotta saamme tarpeeksi energiaa. Tuotteiden käyttäminen on verrattavissa auton öljyn lisäämiseen.

Minulle pyöräilyssä raskainta ovat suuret etappikilpailut, jotka kestävät kolme viikkoa. Etappien välissä palautuminen on vaikeaa. Aika rientää, ja kolmannella viikolla väsymys iskee toden teolla. Ravinnolla on silloin tärkeä rooli energiansaannin kannalta, ja sen täytyy olla hyvälaatuista. Mistifyn vitamiineista ja hivenaineista on paljon hyötyä. Urheilijalle laadukas ravinto on välttämätöntä. Synergyn tuotteet ovat todella tasokkaita, ja voin suositella niitä kaikille.”

David Tanner, Australia

Rakastan pyöräilyä muutamastakin syystä. Harjoittelun, kilpailemisen ja joukkuehengen vuoksi. Siksi, että pääsemme näkemään niin monia kauniita paikkoja. Ja siksi, että pyrimme aina vain parempaan.

Pyöräilyssä on hyvät ja huonot hetkensä. On valtavan raskaita päiviä, joina sää on huono ja maasto mäkistä. Toisina päivinä taas polkeminen on silkkaa nautintoa. Olosuhteista riippumatta meidän täytyy pysyä terveinä ja huolehtia palautumisesta, jotta jaksamme taas seuraavana päivänä. Synergyn tuotteista on minulle valtavasti apua varsinkin immuunijärjestelmän ylläpitämisessä. Minulla ei ole suosikkituotetta – minusta kaikki Synergyn tuotteet ovat yhtä tarpeellisia.

Laadukas ravinto on kaikille urheilijoille äärimmäisen tärkeää. Se auttaa pysymään terveenä ja palautumaan, ja lisäksi puhtaat ja turvalliset tuotteet antavat mielenrauhan. Siksi tallimme käyttää Synergyn tuotteita.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us