Elite Honors -klubilaiset parrasvaloissa


Elite Honors -ohjelma on nyt täydessä vauhdissa, ja tiimin jäsenet ovat vahvistaneet liiketoimintaansa selkeiden kuukausitavoitteiden kautta.

Maaliskuussa 345 eurooppalaista tiimin jäsentä täytti Elite Honors -pätevöitymisvaatimukset. Tämä tarkoittaa, että he rekrytoivat yhteensä ainakin 345 uutta jäsentä ja hankkivat Synergy-tuotteille yli 1 000 uutta käyttäjää. Pätevöityneet tiimin jäsenet ovat todenneet, että Elite Honors -ansaintamalli on juuri sitä, mitä heidän liiketoimintansa on kaivannutkin.

Onnittelut kaikille, jotka ovat jo menestyneet Elite Honors -mallin avulla! Tässä on joidenkin uusien Elite Honors -pätevöityneiden jäsenten näkemyksiä menestyksestään mallin avulla:

Adrian ja Sara Gregory
7-KERTAISET PÄTEVÖITYJÄT, ISO-BRITANNIA

Adrian ja Sara ryhtyivät Synergyn asiakkaiksi vuonna 2014. Adrianilla on eteläisessä Englannissa
oma graafiseen suunnitteluun, verkkosuunnitteluun ja painotoimintaan keskittynyt yritys, jota hän on pyörittänyt jo 16 vuoden ajan. Sara on kuninkaallisessa laivastossa koulutuksensa saanut sairaanhoitaja. Nykyään hän työskentelee johtajana hoiva-alalla. Sara ja Adrian päättivät ryhtyä rakentamaan Synergy-liiketoimintaa syyskuussa 2015 järjestetyssä Rooman-konferenssissa tavattuaan Dan Higginsonin ja Paul Bladin ja kuultuaan heidän tulevaisuudenvisioistaan.

Nyt Sara ja Adrian ovat Elite Honors -pätevöityneet seitsemässä kuussa peräkkäin, ja heillä on ohjelmasta vain hyvää sanottavaa.

”Elite Honors -järjestelmä on todellinen neronleimaus”, Adrian sanoo. ”Se on yksinkertainen menestyksen malli, jonka noudattamiseen tarvitaan vain hieman sitoutumista ja keskittymistä.”

Pariskunnan mielestä Synergy on keksinyt kestävällä pohjalla olevan liiketoiminnan rakentamisen kaavan ja kannustaa kaikkia noudattamaan sitä. Elite Honors -malli on erityinen siksi, että sitä voivat hyödyntää kaikki Synergy-tiimin jäsenet.


Paula Harju
6-KERTAINEN PÄTEVÖITYJÄ, SUOMI

Asiakaspalvelussa työskentelevä Paula Harju on auttanut muita koko elämänsä. Hänestä on ihanaa pystyä vaikuttamaan jonkun toisen elämään positiivisesti.

Synergy-tuotteiden toimivuus, laatu ja luotettavuus herättivät Paulan kiinnostuksen reilut kolme vuotta sitten. Nyt hän on Elite Honors -pätevöitynyt kuutena kuukautena peräjälkeen, ja hän uskoo Elite Honors -malliin ja sen mahdollisuuksiin vakaasti.

”Elite Honors -mallia voi hyödyntää kuka tahansa. Se mahdollistaa pysyvän kasvun, ja kaikki ovat samalla viivalla”, hän sanoo.

Paula pitää Synergy-tiimiään toisena perheenään, ja sen jäsenet ovat tehneet häneen vaikutuksen.

”Ryhmähenkemme on loistava, ja meillä on Kati ja Eric Gammalsissa mahtava ylälinja”, hän kertoo. ”Palkitsevinta on tietää, että voimme auttaa niin monia ihmisiä uuden elämän alkuun.”

Tämä uusi elämä pohjautuu ymmärrykseen siitä, kuinka tärkeää henkilökohtainen kehitys on elämänlaadun kannalta. Synergyn tarjoamien mahdollisuuksien kautta Paula toivoo jättävänsä jälkeensä paremman elämänlaadun perinnön.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us