Synergyn jäsenillä mahtava tunnustusten kuukausi


Synergy WorldWide sai ensimmäiset Triple Presidential Executive -jäsenensä!

Nyt se on tapahtunut. Kaksi Synergyn jäsentä on ansainnut nimikkeen, jota kukaan muu ei vielä ole saavuttanut – nimittäin Triple Presidential Executiven nimikkeen.

Onnittelut Yun Tae Hwangille Koreaan ja Mark Comerille Yhdysvaltoihin tästä mahtavasta saavutuksesta! Nämä kaksi miestä ovat olleet Synergyn jäseniä alusta lähtien, ja heistä kumpikin on sitä mieltä, että tämä aika on ollut heidän uransa palkitsevinta.

Sekä Hwangin että Comerin heikomman alalinjan CV-volyymi on yli 1,2 miljoonaa. Tämä on ennennäkemätön saavutus – jota Synergy WorldWiden perustaja Dan Higginson toivoi toki pääsevänsä todistamaan jonain päivänä.

Näiden kahden Triple Presidential Executiven lisäksi 12 muuta tiimin jäsentä saavutti uuden Executive-tason. Yhdessä kuussa siis kokonaista 14 jäsentä ansaitsi uuden Executive-nimikkeen. Tämä on Synergy WorldWiden uusi ennätys! Napsauttamalla sinistä painiketta pääset Executive-tunnustussivustolle, josta voit lukea näistä uurastajista enemmän.


Onnittelut seuraaville jäsenille heidän kovalla työllä saavuttamistaan tuloksista:

Presidential Executive
Takashi Oda, Japani

Diamond Executive
Jeong Yoo Tae, Korea
Emerald Executive
Sachiko Watanabe, Japani
Satomi Yoshida, Japani
Yui Oishi, Japani

Pearl Executive
Robert Suppan, Itävalta
Seo Yeon Ho, Korea
Park Sun Kyoung, Korea
Lee Soo Yeon & Shin Kyoung-Ho, Korea
Koko K.K., Japani
Shunei Yamaoka, Japani
Hironao Tachibana, Japani

Huhut Synergyn yhdenmukaisesta tulevaisuudenstrategiasta herättävät maailmalla ennennäkemätöntä innostusta, mikä näkyy myös liiketoiminnan rakentamisessa. Toivottavasti monet muutkin tiimin jäsenet saavuttavat Executive-tason vielä tämän vuoden aikana!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us