MyyntipuhehaasteJuttelet myyjän kanssa kassalla hänen lyödessään ostoksiasi koneeseen, ja mieleesi juolahtaa, että Synergyn tuotteista ja liiketoimintamahdollisuudesta voisi olla hänelle hyötyä. Takanasi jonottaa liuta muita ihmisiä, joten sinulla on puolisen minuuttia aikaa kertoa myyjälle Synergy WorldWidesta. Sinun täytyy siis päättää, miten herätät hänen mielenkiintonsa nopeasti. Mitä sinun kannattaa sanoa, ennen kuin annat hänelle käyntikorttisi?

Jaa paras Synergy-myyntipuheesi kanssamme! Parhaat viisi myyntipuhetta julkaistaan kevään 2016 Legacy-verkkolehdessä.

Kilpailun säännöt:

1. Tiivistä Synergy-myyntipuheesi enintään sataan sanaan. Yli sadan sanan mittaiset puheet hylätään.

Vinkkejä: Hae inspiraatiota Synergy WorldWiden verkkosivuilta ja blogista. Mieti Synergyn tavoitteita, tuotteita ja liiketoimintamahdollisuutta. Voit itse päättää, keskitytkö yhteen vai useampaan aiheeseen. 

2. Kirjoita myyntipuheesi niin kuin esittäisit sen suullisesti.
3. Muista noudattaa ohjeita – älä esitä perusteettomia terveysväitteitä.
4. Lähetä puheesi sähköpostitse osoitteeseen marketing@synergyworldwide.com viimeistään perjantaina 8.4. Mainitse viestissäsi nimesi ja Synergyn ID-tunnuksesi. Voit lähettää puheesi joko Word-asiakirjana tai sähköpostiviestin viestikentässä.

Tiedämme, että monet teistä ovat hioneet myyntitaitonsa huippuunsa, ja halumme teidän lyövän meidät ällikällä. Jos et ole vielä laatinut myyntipuhetta, nyt sinulla on siihen loistava tilaisuus. Odotamme aikaansaannoksianne innolla!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us