Urheilija valokeilassa: Teemu Putkonen


Teemu Putkonen on Synergyn sponsoroima 27-vuotias PGA-golffari, jolle urheilu on aina ollut tärkeää. Hän on valmis tekemään kaikkensa huippusuoritusten eteen. Kovan työn ja Synergyn tuotteiden avulla Teemu toivoo pääsevänsä yhä parempiin tuloksiin.

Teemu on pelannut golfia 12-vuotiaasta, ja jo nuorena hänen haaveissaan oli pelata ammattitasolla. Unelmansa toteutui Teemun vietettyä vuoden Floridassa golf-stipendin turvin. Tällä hetkellä Teemu keskittyy Aasian-kiertueeseen ja Kiinan PGA -kiertueeseen, jossa hän pelaa koko kauden 2016. Viimeisten neljän vuoden aikana hän on ollut mukana monilla muillakin kiertueilla, kuten Saksan Pro Golf -kiertueella, Englannin EurPro-kiertueella ja Skandinavian Nordic Leaguessa.

”Olen joka vuosi päässyt paljon lähemmäksi tavoitettani, joka on olla maailman paras golfinpelaaja”, Teemu sanoo. Hän uskoo, että pelaajan keskiarvotulokset ovat paras osoitus edistyksestä. Teemun oma keskiarvo on parantunut jatkuvasti viimeisten kolmen vuoden aikana. Hän on saavuttanut urallaan jo paljon ja toivoo pääsevänsä jatkossa vielä parempiin tuloksiin. Teemun uran kohokohtiin kuuluvat muiden muassa seuraavat:

  1. 2010 – opiskeli ja pelasi golfia Floridan Jacksonville Collegessa vuoden ajan
  2. 2011 – ryhtyi ammattilaiseksi ja pelasi Skandinavian Nordic League -kiertueella ja Suomen-kiertueella
  3. 2012 – pelasi Saksan Pro Golf -kiertueella ja Nordic Leaguessa
  4. 2013 – pelasi ensimmäisenä suomalaisena Englannin EuroPro-kiertueella
  5. 2014 – pelasi Nordic Leaguessa ja Suomen-kiertueella
  6. 2015 – sijoittui neljänneksi Euroopan kiertueen ensimmäisessä karsintavaiheessa ja kolmanneksi Aasian-kiertueen karsinnoissa; pelasi myös European Challenge- ja Asian Development -kiertueilla, Aasian-kiertueella ja Kiinan PGA:ssa, jossa hänen sijoituksensa oli 42. 

Teemu tietää pystyvänsä vielä parempaan, ja hänellä on suuret odotukset tulevaisuuden suhteen. Hän tekee jatkuvasti töitä noustakseen maailman parhaiden golffareiden joukkoon.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us