Ajatuksia Barcelonan-toimiston avajaisista


Synergy Europen Barcelonan-pääkonttori teki avajaisissa läsnä olleisiin suuren vaikutuksen.

Tapahtumaan kuului toimistoesittely, runsaasti tapaamisia ja maittava illallinen Barcelonan satamassa. Täällä pääset katsomaan kuvia tilaisuudesta.

Monet läsnäolijoista kertoivat mielellään omia ajatuksiaan historiallisista avajaisista:

MARTIN ØSTVANG
PEARL EXECUTIVE, NORJA

”Oli hienoa saada kutsu Barcelonaan Euroopan-pääkonttorin avajaisiin. Kyseessä oli historiallinen tapahtuma. On aina kunnia päästä tapaamaan yrityksen positiivisuutta pursuavia johtajia ja jäseniä muilta markkina-alueilta. Yhdessä viemme Synergyn uudelle tasolle!”

FRANZ FRIESS
PEARL EXECUTIVE, ITÄVALTA

”Olin innoissani kutsusta Barcelonaan Euroopan-pääkonttorin avajaisiin. Viikonloppu ylitti odotuksemme – kaikki oli täydellistä. Nautin tapaamisista eurooppalaisten ja yhdysvaltalaisten tiimin jäsenten kanssa, ja tapahtuman ilmapiiri oli mahtavan positiivinen ja energinen. Pääkonttorirakennus oli todella vaikuttava. Uskon, että tämä on vasta alkua ja Synergy Europella on edessään lupaava tulevaisuus.”

GIUSEPPE LUCIO
PEARL EXECUTIVE, ITALIA

”Synergyn Euroopan-pääkonttorin avajaiset olivat jännittävät, ja olen iloinen, että sain olla mukana. Minulle Synergy ei ole pelkkä verkostomarkkinointiyritys, vaan se ainoa oikea verkostomarkkinointiyritys.

Pysähdyin viikonlopun aikana hetkeksi ihmettelemään kasvuamme. Paikalla olivat kaikki menestyksekkäimmät tiimin jäsenet, ja tunnelma oli taianomainen. Menestys oli käsin kosketeltavissa. Energia ja intohimo olivat havaittavissa selvemmin kuin koskaan aiemmin. Tämän tiimin ja Carmelo D’Anzin kaltaisten johtajien avulla nousemme varmasti maailman huipulle.”

HEIDI BYRKJELAND
PEARL EXECUTIVE, RUOTSI

”Euroopan-pääkonttorin avajaiset olivat virstanpylväs Synergyn historiassa. Mukaan pääseminen Ruotsin edustajana ja muiden Euroopan-tiimin jäsenten tapaaminen oli todella motivoivaa. Tällaisista tapahtumista saa aina lisää energiaa, koska niissä on mahdollisuus ottaa oppia parhailta.
Johtajien tapaaminen ja heidän tulevaisuudensuunnitelmistaan kuuleminen oli niin inspiroivaa, että minulla oli vaikeuksia saada unta! Oli kiehtovaa kuulla, miten Synergy Europe tulee kasvamaan seuraavien viiden vuoden aikana.

Tiedän, että jos teen joka päivä töitä Synergy-liiketoimintani eteen, ahkerointi palkitaan niin asiakastyytyväisyytenä kuin taloudellisestikin. Synergyn avulla olen onnistunut toteuttamaan omat unelmani, ja kuka tahansa on tervetullut mukaan.”

BOSTJAN PILEJ
TEAM DIRECTOR, SLOVENIA

”Barcelona on todella viehättävä kaupunki, ja Synergy Europen pääkonttorin avajaiset siellä olivat upeat. Meistä kaikista tuntui, että pääsimme todistamaan tärkeää tapahtumaa yrityksemme historiassa. Luvassa on hienoja asioita. Viikonloppu ylitti odotuksemme – kaikki oli aivan täydellistä. Pääsimme tapaamaan Euroopan menestyksekkäimpiä jäseniä ja yrityksen mahtavia työntekijöitä ja tutustumaan upeaan toimistoon. Tunnelma oli valtavan positiivinen ja energinen. Olemme todella iloisia, että saimme olla mukana.”

MAREK AMROSZ
TEAM DIRECTOR, PUOLA

”Tunnelma johtaja Dan Normanin, myyntijohtaja Carmelo D’Anzin ja tiimin menestyksekkäimpien jäsenten esitysten aikana oli upea. Kaikki esiintyjät levittivät tärkeää sanomaa. He kertoivat, miten Synergy hyödyntää innovaatioita ja tieteellisiä keksintöjä tuotekehityksessään ja edistää siten ihmisten hyvinvointia ravinnon kautta. Meitä odottaa jännittävä tulevaisuus. Synergy on valmiina suuriin hankkeisiin, ja uuden Euroopan-pääkonttorin ansiosta eri markkinoiden tukeminen on nyt helpompaa.”


CONVERSATION

Instagram

Follow Us