OLETKO TULOSSA TEAM MANAGER ACADEMYYN?Synergyn Team Manager Academy -kohde, ylellinen Interalpen-Hotel Tyrol, sijaitsee Telfsissä Itävallan majesteettisten Alppien syleilyssä. Monet tiimin jäsenet tekevät kovasti töitä päästäkseen sinne muutamaksi ihanaksi päiväksi joka kesä – oppimaan, solmimaan uusia suhteita, rentoutumaan ja nauttimaan raittiista vuoristoilmasta.

Saatko sinä kutsun tämän vuoden tapahtumaan, joka järjestetään 16.–19.6.? Pätevöitymisaikaa on jäljellä enää kaksi kuukautta!

PÄTEVÖITYSVAIHTOEHDOT

1. Sinun täytyy edetä Team Manageriksi (14 000 CV) ensimmäistä kertaa kesäkuun 2015 ja toukokuun 2016 välisenä aikana.

TAI

2. Sponsorina sinun täytyy säilyttää Team Managerin nimike vähintään kerran kesäkuun 2015 ja toukokuun 2016 välillä, ja jonkun henkilökohtaisesti sponsoroimistasi tiimin jäsenistä täytyy ansaita paikka Team Manager Academyyn.

TAI

3. Jos olit mukana vuoden 2015 Team Manager Academyssä, sinun täytyy edetä tähän saakka korkeinta saavuttamaasi tasoa pidemmälle.

Synergy maksaa ateriat, majoituksen ja aktiviteetit yhdeltä osallistujalta kutakin pätevöitynyttä jäsentiliä kohden. Matkansa jäsenet maksavat itse. Pätevöityneet jäsenet voivat ottaa mukaansa yhden vieraan, mutta he ovat itse vastuussa vieraansa kustannuksista. Tarkemmat tiedot kerrotaan Team Manager Academyn kutsuissa.

3 SYYTÄ PÄTEVÖITYÄ

Koulutustilaisuudet
Team Manager Academyssa on luvassa muiden muassa Synergyn johtajien ja general managereiden pitämiä esityksiä ja koulutuksia. Paikalle on kutsuttu myös motivoivia puhujia. Tämän vuoden tilaisuuksissa osallistujille paljastetaan lisätietoja Synergyn tulevaisuudensuunnitelmista. Niistä on apua valmistautumisessa tulevaan. Tapaamisissa kerrottavaa arvokasta tietoa ei ole saatavilla missään muualla.

Ylellisyys
Interalpen-Hotel Tyrol on täyden palvelun hotelli, jonka tilavista huoneista aukeaa vaikuttavia vuoristonäkymiä. Puuyksityiskohdat luovat ihastuttavan maalaismaisen vaikutelman, jota ympäröivät vuoret korostavat. Hotellissa on myös kaunis kylpyläosasto ja upea ulkouima-allas, ja paikan ruoka tuo veden kielelle.

Hauskanpito
Team Manager Academyn yhteydessä järjestetään joka vuosi interaktiivisia tapahtumia, joissa osallistujat pääsevät solmimaan suhteita, pitämään hauskaa ja esittelemään taitojaan. Tämän vuoden aktiviteetit ovat upouusia. Team Manager Academyssä tarjotaan myös herkulliset lounaat ja illalliset, joiden aikana tiimin jäsenillä on loistava tilaisuus ystävystyä muiden Euroopan menestyksekkäimpien jäsenten kanssa.

Toivottavasti vuoden 2016 Team Manager Academyyn saapuu paljon niin ensikertalaisia kuin kokeneita konkareitakin. TÄÄLLÄ voit lukea Team Manager Academystä enemmän.CONVERSATION

Instagram

Follow Us