Uusi Pearl Executive: Robert Suppan


Onnittelut itävaltalaiselle Robert Suppanille, joka on Synergy Europen tuorein Pearl Executive!

Robert on toiminut nuohoojana 28 vuotta, ja hän rakastaa ammattiaan. Hän on myös onnistunut löytämään täydellisen tasapainon nuohoustoiminnan ja Synergy-liiketoiminnan välille. Hänen tarinansa todistaa, että Synergy-jäsenyyden voi sovittaa kaikenlaisiin elämäntyyleihin.

Kun Robert aikoinaan tutustui verkostomarkkinointiin, häntä kiehtoi mahdollisuus luopua perinteisestä työstä lopulta kokonaan. Robert on ollut mukana Itävallan Synergyn toiminnassa alusta lähtien eli vuodesta 2008 saakka. Hänellä ei ole aiempaa kokemusta verkostomarkkinoinnista, vaan hän saavutti ensimmäisen Executive-nimikkeensä sinnikkyytensä avulla.

Robert päätti liittyä Synergyn jäseneksi todettuaan V3-järjestelmän nopeat vaikutukset. Hän uskoo myös Mistifyn tehoon vankasti. Koska Robertilla itsellään on niin paljon hyviä kokemuksia Synergy-tuotteiden terveydellisistä hyödyistä, tuotteista kertominen on ollut hänelle helppoa. Hänellä ei ole koskaan ollut vaikeuksia vakuuttaa muita Synergy-tuotteiden laadusta ja siitä, että Synergy on yrityksenä erinomainen valinta.

Robertin koko tiimi koostuu terveystietoisista ihmisistä, joista moni on työskennellyt myös lääketieteen saralla. Tiimin kaikki jäsenet pyrkivät osaltaan hillitsemään maailmanlaajuisia terveysongelmia tuotekeskeisen lähestymistavan avulla.

Synergyn ansiosta niin Robertin kuin muidenkin hänen perheensä jäsenten terveys ja taloudellinen asema ovat parantuneet huomattavasti.

”Haluan antaa kaikille mahdollisuuden parempaan terveyteen, ja haluan varmistaa perheeni taloudellisen hyvinvoinnin. Se on minun perintöni”, Robert sanoo.

Robertin mielestä paras osa Synergy-liiketoimintaa ovat puhelut asiakkailta, jotka kertovat, kuinka paljon hyötyä tuotteista on ollut heille ja kuinka ne ovat parantaneet heidän elämänlaatuaan. Jos liiketoiminnan tavoitteena on muiden auttaminen, taloudelliset palkinnot ja arvostus tulevat itsestään.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us