Aseta Team Manager Academy -johtajuuskoulutus nyt tavoitteeksesi!

Valmistaudu Team Manager Academy -koulutukseen Itävallan Tirolissa.


Vuoden 2016 Team Manager Academy järjestetään 16.–19.6. Interalpen-Hotel Tyrolissa Itävallan Alppien rinteillä. Siellä pääset ihastelemaan Itävallan kauniita maisemia ja osallistumaan yksilölliseen johtajuuskoulutukseen, jonka avulla tehostat Synergy-liiketoimintaasi entisestään.

Team Manager Academy -johtajuuskoulutukseen pääsyedellytykset:
  • Saavutat Team Manager -tason ensimmäisen kerran vuoden 2015 kesäkuun ja vuoden 2016 toukokuun välillä, TAI
  • sponsoroit henkilökohtaisesti tiimijäsentä, joka täyttää Team Manager Academy -johtajuuskoulutuksen hyväksyntäehdot ja on saavuttanut Team Manager -tason, TAI
  • saavutat edellistä korkeinta tasoasi seuraavan tason, jos osallistuit edellisen vuoden Team Manager Academy -johtajuuskoulutukseen.

Team Manager Academy -koulutus alkaa maukkaalla tervetuliaisillallisella. Seuraavana päivänä alkaa varsinainen koulutus, kun tiimijäsenet kokoontuvat kuuntelemaan inspiroivia johtajiamme ja yritysvieraita. Lisäksi koulutettavat tiimijohtajat kokoontuvat pitämään hauskaa vapaamuotoisten tiimiytymistehtävien parissa, joissa jokainen pääsee kokeilemaan johtajuus- ja yhteistyötaitojaan. Ne tarjoavat myös oivallisen tilaisuuden tutustua uusiin ihmisiin ja luoda merkittäviä ystävyyssuhteita.

Täällä pääset katsomaan kertausvideota vuoden 2015 Team Manager Academystä.

Toivottavasti tämän vuoden Team Manager Academyyn osallistuu kymmenittäin myös ensikertalaisia – tehdään tapahtumasta kaikkien aikojen suurin!

Aseta siis tavoitteeksesi osallistua siihen ensi kesänä!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us