UUDET TEAM LEADERIT: KAISA JA JUHANI PULKKASuomen Synergyn uudet Team Leaderit Kaisa ja Juhani Pulkka ryhtyivät käyttämään Synergyn tuotteita kesällä 2013 tavattuaan Team Directorit Anna-Maija ja Hannu Kreivin.

Pulkilla oli entuudestaan 25 vuoden kokemus suoramyynnistä. ProArgi-9+, Mistify ja Phytolife tekivät Kaisaan ja Juhaniin niin suuren vaikutuksen, että he päättivät vaihtaa yritystä. Eivätkä he olleet ainoita, jotka huomasivat tuotteiden terveysvaikutukset. Myös heidän perheenjäsenensä saivat niillä aikaan loistavia tuloksia.

Tässä vaiheessa pariskunta halusi tutustua Synergyn liiketoimintamahdollisuuteen tarkemmin. Pulkat olivat nähneet matkansa varrella niin hyviä kuin huonojakin palkkio-ohjelmia, joten he ryhtyivät perehtymään Synergyn palkkio-ohjelmaan hieman epäröiden. Heidän kiinnostuksensa heräsi kuitenkin tuota pikaa, kun he tutustuivat tiimityöhön kannustavaan Mega-Match-järjestelmään. Tiimityö on nimittäin Kaisan ja Juhanin liiketoiminnan ydinarvoja.

Aktiivisen ja omistautuneen tiiminsä ansiosta Kaisa ja Juhani ovat nyt saavuttaneet Team Leader -tason – saavutusta he pitävät toki koko tiimin yhteisenä. Heidän tiiminsä kasvaa päivä päivältä, ja he aikovat pitää huolen siitä, että kasvu myös jatkuu. Kaisan ja Juhanin liiketoiminnan vakaus perustuu heidän tiiminsä sitoutuneisuuteen sekä yrityksen tehokkaisiin ja laadukkaisiin terveyttä edistäviin tuotteisiin, joihin tiimin jäsenet uskovat vakaasti.

”Tiedämme, että yrittäjyyteen sisältyy epävarmuutta ja riskejä. Aktiivisuuden, Synergyn valmiiden alustojen sekä laadukkaiden tuotteiden avulla voimme kuitenkin todistaa, että Synergy-liiketoiminta on vakaata liiketoimintaa”, Juhani toteaa. ”Synergy WorldWide todistaa lähivuosina varmasti lopullisesti olevansa liittymisen arvoinen yritys. Tiimin jäsenten tarvitsee vain noudattaa Synergyn ohjeita ja suosituksia jatkossakin.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us