Lääkäri iloitsee Synergyyn tutustumisestaTohtori Anthony Oketah on aina ollut kiinnostunut sydämen toiminnasta – siitä, kuinka se pumppaa verta, vaikuttaa kehon kaikkiin muihin elimiin ja järjestelmiin ja ylläpitää elämää. Siksi hän opiskeli kardiologiksi ja on harjoittanut ammattiaan jo 15 vuotta.

Lääkärin ammatti ei kuitenkaan ole tyydyttänyt häntä täysin. Hän haluaa tehdä potilaidensa eteen enemmän. Lisäksi Oketah on luonteeltaan yrittäjähenkinen: hän etsii aina tilaisuuksia luoda jotain itseään suurempaa. Lääkärinä se ei onnistu.

Kun Oketah alkoi olla yhä tyytymättömämpi työhönsä, hän ryhtyi etsimään liiketoimintamahdollisuutta, josta hän saisi irti enemmän. Irlantilainen Team Director James Booth tutustutti hänet ProArgi-9+-tuotteeseen, ja Oketah tajusi pian löytäneensä etsimänsä.

”Tutustuin Synergyn verkkosivustoon perusteellisesti ja perehdyin kaikkeen saatavilla olevan tietoon”, Oketah kertoo. ”Yritys, sen kulttuuri ja näkemys liiketoiminnasta tekivät minuun valtavan vaikutuksen. Palkkio-ohjelma on loistava, ja luotan siihen vakaasti.”

Oketahia arvostetaan Irlannin lääketieteellisissä piireissä ja hän ymmärtää, kuinka tuotteet toimivat. Tämä antaa hänelle uskottavuutta Synergyn jälleenmyyjänä. Vuonna 2015 Oketah vieraili Synergy WorldWiden pääkonttorilla, valmistuslaitoksella ja Hughes Center for Research and Innovation -tutkimuskeskuksessa, ja Synergyn tutkijatiimi teki häneen suuren vaikutuksen. Tutkijat osasivat vastata hankaliinkin kysymyksiin, ja Oketah pääsi itse näkemään, kuinka sitoutunut Synergy on tuottamaan asiakkailleen ehdottoman laadukkaita tuotteita.

Koska Oketah tiesi, miten mullistava vaikutus Synergyn tuotteilla ja liiketoimintamahdollisuudella voi olla ihmisten elämänlaatuun, hän päätti esitellä ne myös syvästi rakastamansa maan asukkaille – nimittäin nigerialaisille. Hän käy Nigeriassa kuukausittain tapaamassa paikallisia lääkäreitä ja toimittamassa tuotteita. Tyytyväisiltä asiakkailta sataa kiitosta.

”Osa lääkäreistä välittää ennen kaikkea rahasta”, Oketah sanoo. ”Kun ihmiset tulevat kiittämään minua tuotteista ja siitä, että tuin heitä liiketoiminnan aloittamisessa ja autoin heidän perheitään, saan kiitoksista iloa, jota rahalla ei voi ostaa. Lääkärinä en voi työllistää ihmisiä, mutta verkostomarkkinoinnin kautta voin.”

Miettiessään Synergy-liiketoimintansa tavoitteita Oketah tajusi, ettei hän voi harjoittaa liiketoimintaa haluamassaan mittakaavassa luopumatta lääkärin urastaan. Hän aikookin pian omistaa kaiken aikansa Synergy-liiketoiminnalle ja nigerialaisten auttamiselle.

”Tässä liiketoiminnassa on kyse omista päämääristä ja unelmista”, Oketah toteaa. ”Jokaisen täytyy ensin määrittää tärkein tavoitteensa ja tehdä sen jälkeen uutterasti töitä. Tässä yrityksessä kuka vain voi saavuttaa mitä vain. Uskon näin vilpittömästi. Mitä sinä haluat saavuttaa? Mitä sinä kaipaat? Olen todella iloinen, että tutustuin Synergyyn.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us