Tervetuloa tiimiin, Nuno CarvalhoSynergy toivottaa tervetulleeksi Euroopan-tiiminsä uusimman jäsenen, Nuno Carvalhon. 

Nuno toimii myynnin ja markkinoinnin yhteyshenkilönä Euroopassa, ja hänen tärkein tehtävänsä on kentällä toimivien jäsenten tukeminen. Nuno työskentelee yhdessä Euroopan-myyntijohtajan Carmelo D’Anzin kanssa ja toimii tiimin jäsenten tukena myynti- ja markkinointihankkeissa.
  
Nunolla on 13 vuoden kokemus markkinoinnista ja viestinnästä, monikielisestä asiakaspalvelusta ja matkailun hallinnasta. Aiemmin hän on työskennellyt Visalus-, Cosway- ja Stemtech-verkostomarkkinointiyrityksille. Niiden palveluksessa hänen tehtäviinsä kuuluivat markkinointistrategioiden, -ohjelmien ja -työkalujen toteuttaminen, markkinointisisällön kehittäminen sekä markkinajohtajien yhteyshenkilönä toimiminen. Nuno on kotoisin Portugalista, mutta nykyään hän asuu Alankomaissa. Hän puhuu sujuvasti portugalia, espanjaa ja englantia, ja lisäksi hän osaa ranskaa ja italiaa.

Nuno on juuri sopiva henkilö työhönsä. Hänen kokemuksensa on yritykselle erittäin arvokasta, ja on hienoa, että pääsemme hyödyntämään hänen taitojaan Synergyn Euroopan-markkinoilla.

Vielä kerran tervetuloa Synergy-tiimiin!


CONVERSATION

Instagram

Follow Us