ProArgi-9+ mukana vuoden 2016 Physicians’ Desk Reference -julkaisussaProArgi-9+ on jälleen mukana Physicians’ Desk Reference (PDR) -hakuteoksessa. Vuoden 2016 painos on teoksen 70., ja se sisältää lääkkeiden ja lisäravinteiden etiketeissä mainittavat tiedot sekä satoja värillisiä tuotekuvia. Mukana on kuva myös ProArgi-9+-tuotteesta. Jokaisessa tuotekuvauksessa kerrotaan muiden muassa tuotteen annostelusta ja sivuvaikutuksista.

Julkaisun mukaan ProArgi-9+ on maailman laadukkain l-arginiinilisä, ja sen ”kehittivät yhdessä johtavat tutkijat ja asiantuntijat, jotka ovat suorittaneet laajamittaisia tutkimuksia l-arginiinin käytöstä sydämen terveyden edistämisessä”.

Physicians’ Desk Reference -julkaisua on saatavilla kirjastoissa, kirjakaupoissa, apteekeissa ja klinikoilla, ja sitä käyttävät muiden muassa lääkärit ja muut lääketieteen asiantuntijat. Se, että ProArgi-9+ on mukana julkaisussa, antaa Synergy WorldWidelle uskottavuutta ja näkyvyyttä markkinoilla. Tiimin jäsenten kannattaakin mainita asia kannustaessaan muita tutustumaan tuotteeseen ja sen tehokkaisiin, terveyttä edistäviin ainesosiin.CONVERSATION

Instagram

Follow Us