ProArgi-9+ mukana vuoden 2016 Physicians’ Desk Reference -julkaisussaProArgi-9+ on jälleen mukana Physicians’ Desk Reference (PDR) -hakuteoksessa. Vuoden 2016 painos on teoksen 70., ja se sisältää lääkkeiden ja lisäravinteiden etiketeissä mainittavat tiedot sekä satoja värillisiä tuotekuvia. Mukana on kuva myös ProArgi-9+-tuotteesta. Jokaisessa tuotekuvauksessa kerrotaan muiden muassa tuotteen annostelusta ja sivuvaikutuksista.

Julkaisun mukaan ProArgi-9+ on maailman laadukkain l-arginiinilisä, ja sen ”kehittivät yhdessä johtavat tutkijat ja asiantuntijat, jotka ovat suorittaneet laajamittaisia tutkimuksia l-arginiinin käytöstä sydämen terveyden edistämisessä”.

Physicians’ Desk Reference -julkaisua on saatavilla kirjastoissa, kirjakaupoissa, apteekeissa ja klinikoilla, ja sitä käyttävät muiden muassa lääkärit ja muut lääketieteen asiantuntijat. Se, että ProArgi-9+ on mukana julkaisussa, antaa Synergy WorldWidelle uskottavuutta ja näkyvyyttä markkinoilla. Tiimin jäsenten kannattaakin mainita asia kannustaessaan muita tutustumaan tuotteeseen ja sen tehokkaisiin, terveyttä edistäviin ainesosiin.Synergy WorldWide

Some say he’s half man half fish, others say he’s more of a seventy/thirty split. Either way he’s a fishy bastard.