Legacy Retreat 2017


Synergyn seuraavalle Legacy Retreat -matkalle osallistuvat jäsenet pääsevät ainutlaatuiseen kohteeseen, jonne Synergy-joukot eivät ole aiemmin suunnanneetkaan: meren rannalla sijaitsevaan, pieneen mutta persoonalliseen Monacoon.

Toivottavasti lähdet mukaamme Euroopan kulttuurien sulatusuuniin 16.–20.5.2017. Monacon juuret ovat espanjalaisessa, ranskalaisessa ja italialaisessa kulttuurissa, ja sillä on värikäs historia. Maasta löytyy jokaiselle jotain – pidit sitten nähtävyyksistä, uhkapeleistä, rantaelämästä, museoista tai upeista puutarhoista.

Matkalle pätevöityneet tiimin jäsenet majoittuvat Monacon satumaisessa Hôtel Hermitagessa. Tämä ylellisen tyylikäs hotelli kelpaisi vaikka kuninkaallisille, joten se on täydellinen paikka Synergy-tiimiläisten hemmotteluun.

Pätevöitymisestä kannattaa päättää jo nyt, sillä luvassa on Synergyn kaikkien aikojen ainutlaatuisin Legacy Retreat -matka. Pätevöitymisaika on 1.1.–31.12.2016, joten vaatimusten täyttämiseen on vielä aikaa. Alla olevan linkin kautta pääset lukemaan pätevöitymisestä tarkemmin.

Muistathan, että voit seurata Legacy Retreat -pisteidesi kertymistä Pulse-tilisi vasemmassa reunassa olevasta tietopalkista.

Katso myös Legacy Retreat 2016 -video, josta saat esimakua siitä, mitä on luvassa..

CONVERSATION

Instagram

Follow Us