Konferenssi-ilmoittautuminen alkaa 1.3.2016!


Ilmoittautumista Wienin konferenssiin on aikaistettu kuukaudella eurooppalaisten tiimijäsenten suuren innostuksen vuoksi!

Ilmoittautuminen vuoden 2016 konferenssiin alkaa virallisesti tiistaina 1.3.2016 klo 10:00.

Lisäksi olemme jatkaneet kickoff-tapahtumissa tarjottua 79 euron ennakkotarjousta! Voit tarttua alennushintaan 1.–31.3. Hinta nousee 99 euroon huhtikuun alussa.

Ennakkovarauksia on tehty jo yli 700, joten varaa nopeasti oma paikkasi suureen tapahtumaan!

Vuodenvaihteessa Euroopassa järjestettiin useita kickoff-tapahtumia innostamaan tiimien jäseniä ennen syksyn historiallista Wienin konferenssia. Suuren innostuksen vuoksi ilmoittautumisaikaa on pidennetty ja alennushinnat ovat voimassa rajoitetun ajan. Nähdään Wienissä!

MIKSI JUURI WIEN?

Wien on merkittävä innovaatio- ja osaamiskeskus täynnä taiteellisia ja kaupallisia nähtävyyksiä. Siellä on myös asunut monia keksijöitä ja taiteilijoita, kuten Gustav Klimt, Sigmund Freud ja Wolfgang Amadeus Mozart. Nämä edistyksen airuet ovat inspiroineet lukemattomia ihmisiä ja mullistaneet alansa perusteellisesti.

Jatka kehitystyötä kanssamme vuoden 2016 konferenssissa Wienissä ja tartu Synergy WorldWiden tarjoamiin mullistaviin tilaisuuksiin.

Oma mestariteoksesi voi saada alkunsa Wienissä!


CONVERSATION

Instagram

Follow Us