Maailmanennätysmies ja ProArgi-9+-tuotteen puolestapuhujaTukin kanssa kyykkäyksen maailmanennätys on 454 kg. Yhdellä iskulla kerralla rikottujen tiilien suurin määrä on 60. Paloauton valjasvetoennätys on 16 330 kg. Mitä näillä ennätyksillä sitten on yhteistä? 54-vuotias voimamieskilpailija ja ProArgi-9+-tuotteen puolestapuhuja Randy Richey, joka on kotoisin Kentuckyn Scottsvillestä.

Randy on jo 30 vuoden ajan esittänyt mahdottomalta vaikuttavia suorituksia erilaisissa painonnostokisoissa, mutta vasta lähempänä 40. ikävuottaan hän lähti mukaan voimamiestoimintaan.

Randyllä on tällä hetkellä hallussaan kahdeksan maailmanennätystä, ja yhdessä Omega Force Strength Team -voimamiestiiminsä kanssa hän esiintyy vuosittain 75–100 tapahtumassa Yhdysvaltain itärannikolla. Joukkoon mahtuu niin karnevaaleja, messuja kuin kirkon tapahtumiakin, ja esityksissä väännetään terästä, vedetään traktorin perävaunuja ja valtavia rengaspinoja, tehdään penkkipunnerruksia autoilla ja ihmisillä ja käännetään autoja käsivoimin.

Vuonna 2014 Omega Force oli mukana America’s Got Talent -ohjelmassa. Tiimi teki vaikutuksen tuomareihin ja pääsi mukaan Las Vegasissa järjestetylle toiselle kierrokselle. Jakso, jossa tiimi oli mukana, oli kauden katsotuin, ja se esitettiin viisi kertaa.

Samana vuonna Randylle tehtiin vaikea leikkaus. Lääkärit olivat varmoja, ettei hän nostaisi enää edes kohtuullisen raskaita esineitä – kilpailemisesta puhumattakaan. Harjoittelu on Randylle kuitenkin tärkeää, ja hän jatkoi terveiden elintapojen noudattamista päästäkseen takaisin kuntosalille. Toivuttuaan riittävästi hän pystyi tekemään kymmenen kyykyn sarjan 365 kilon painoilla. Suoritus löi Randyn lääkärin ällikällä, ja kuva kyykkysarjasta koristaa nykyään tämän vastaanottoa.

”Teen samoja asioita kuin 30- ja 40-vuotiaanakin – myös treenaan ja kilpailen”, Randy sanoo.
Randyn mukaan yksi voiman ylläpitämisen edellytyksiä on verenkierron optimointi. Se on erityisen tärkeää yli 20- ja 30-vuotiaille painonnostajille. Lihasten palautumisen kannalta on välttämätöntä, että veri virtaa niihin kunnolla.

”Suosittelen ProArgi-9+-tuotetta kaikille”, Randy sanoo. ”Omega Force -tiimissä on 78-vuotias mies, jota kiinnostaa kovasti, millaisia tuloksia hän saa aikaan tuotteen avulla.”CONVERSATION

Instagram

Follow Us