Go Elite 10 -bonukset Itävallan ihmenelosilleItävallassa on eniten Elite Honors -pätevöityneitä ja Go Elite 10 -bonuksen ansainneita tiimijäseniä Euroopassa. Tammikuussa pätevöityi 321 eurooppalaista, joista yli kolmannes oli Itävallasta. Itävallan menestyksestä voidaan paljolti kiittää neljää johtohahmoa, jotka ovat rohkaisseet tiimejään vahvistamaan liiketoimintaansa Elite Honors -tavoitteilla.

Alla mainitut tiimijäsenet ansaitsivat 1 200 euron Go Elite 10 -bonuksen pätevöitymällä ja sponsoroimalla kymmentä muuta Elite Honors -pätevöitynyttä jäsentä. Lisätietoja Elite Honors -mallista ja Go Elite -kampanjasta saat TÄÄLTÄ.

FRANZ FRIESS
Pearl Executive

Franzin mukaan Elite Honors -menestys saavutetaan taikasanoilla ”tee ja toista”. Menestys edellyttää johdonmukaista työntekoa. Franz on ansainnut Go Elite 10 -bonuksen nyt kahdesti. Hän aloitti molemmilla kerroilla laatimalla suunnitelman, johon kirjasi yksityiskohtaisesti kaikki tarvittavat työvaiheet. Suunnitelman valmistuttua Franz ryhtyi tuumasta toimeen. Franz on todistanut Go Elite 10 -bonuksen realistiseksi tavoitteeksi ja näyttää nyt kumppaneilleen mallia positiivisella asenteellaan.

”Kuukausi kuluu nopeasti. Tavoitteiden saavuttaminen edellyttää ripeää toimintaa”, kuvailee Franz. ”Tarpeellisiin toimiin pitää ryhtyä heti. Koen velvollisuudekseni kertoa ihmisille, että he voivat parantaa terveydentilaansa ja elämäntapojaan.”

CORINNA FRÖWEIN
Team Leader

Corinna ymmärtää Synergy-tuotteiden ominaisuudet ja käsittää suunnittelun tärkeyden. Hän ansaitsikin Go Elite 10 -bonuksen jo toisen kerran. Corinna viestii jatkuvasti tiiminsä kanssa. Toimiakseen ”hyvänä esimerkkinä” ja kehittääkseen johtajuuttaan ja tiimiään hän sopii tapaamisia, laatii suunnitelmia ja motivoi muita.

Elite Honors -malli on suonut Corinnalle paljon mahdollisuuksia kasvaa ja onnistua johtajana. Hän tietää, että Synergyn tulevaisuus on Elite Honors -mallissa.

”Kaikki on mahdollista, jos on kunnon suunnitelma, motivaatiota ja sponsori”, kertoo Corinna. ”Olen siitä täysin varma.”

ROBERT SUPPAN
Team Elite

Elite Honors on Robertin mielestä suorin tie menestykseen. ”Kuukausittaiset Go Elite 10 -tavoitteet maksimoivat tiimin tuottavuuden. Tartuin siis tilaisuuteen.”

Innokkaana tiimin jäsenenä Robert haluaa auttaa muita toteuttamaan unelmiaan, tervehtymään ja voimaan paremmin. Robert paiskii töitä mielellään, koska se on hauskaa. Liiketoiminnassa hän oppii jatkuvasti kokemuksistaan ja virheistään. Ne tekevät hänestä vahvemman ihmisen ja paremman johtajan. Hän on koonnut ympärilleen vahvan tiimin Elite Honors -pätevöityjiä.

HEIDI KELBIC
Team Director

Yhteistyö paljastaa Synergyn Elite Honors -mallin todellisen arvon.

”Yhdessä olemme vahvoja”, sanoo Heidi. ”Rakastan V3-tuotteita. Terveyteni on kohentunut ja haluan auttaa muita kokemaan samat terveydelliset ja taloudelliset vaikutukset.”

Heidi ymmärtää suunnitelmien merkityksen tavoitteellisessa työssä. Jotta tavoitteen voi saavuttaa, se pitää ymmärtää. Hyvällä työetiikalla ja tiiminsä tuella Heidi on pystynyt kunnostautumaan markkinoillaan ja tavoittelemaan Go Elite 10 -bonusta. Heidi on kasvanut ihmisenä tukemalla menestyvää tiimiään ja on jatkuvasti kiitollinen Synergyn tarjoamista mahdollisuuksista.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us