TÄRKEÄÄ: UUSI KÄYTÄNTÖ EI-AKTIIVISILLE TIIMIN JÄSENILLE


Synergy WorldWide ottaa käyttöön myös Euroopassa seuraavan käytännön, jota sovelletaan kaikilla muilla markkinoilla ympäri maailman.

Uusi käytöntö on seuraava: Jos Synergy-tiimin jäsen ei tilaa lainkaan tuotteita 6 kuukauden aikana, hänen status muuttuu automaattisesti kanta-asiakkaaksi.

Uuden käytännön ansiosta tiimin jäsenet tulevat selvemmin näkemään kuka on tiimissä aktiivinen ja kuka ei. Tämä auttaa tiimin jäseniä keskittämään aikansa ihmisiin, jotka rakentavat aktiivisesti sekä helpottaa yhteydenpidossa niiden kanssa, jotka eivät ole.

Ensimmäinen tarkistus tapahtuu 1.7.2016, jolloin ne tiimin jäsenet, joilla ei ole ollut tilauksia 1.1.–30.6. välisenä aikana, muuttuvat kanta-asiakkaiksi.

Jatkossa tarkistuskaudet ovat seuraavat:
1.1. (tarkistuspäivä) – 30.6.
1.7. (tarkistuspäivä) – 31.12.

KORJAUSAIKA

Tammi- ja heinäkuu (eli tarkistuspäiviä seuraavat kuukaudet) on korjauskuukausia. Tuolloin kanta-asiakkaiksi siirretyt tiimin jäsenet voivat helposti vaihtaa statuksensa takaisin tiimin jäseniksi yhdellä puhelinsoitolla asiakaspalveluun.

UUDELLEENAKTIVOINTI KORJAUSAJAN JÄLKEEN

Korjausajan jälkeen kanta-asiakkaasta takaisin tiimin jäseneksi haluavien tarvitsee lähettää virallinen pyyntö sähköpostitse asiakaspalveluun.

Huom! Jos et ole tilannut Synergyn tuotteita 1.1.2016 jälkeen ja haluat jatkaa aktiivisena Synergy-tiimin jäsenenä, muista tehdä tilaus ennen tarkistuspäivää eli ennen 1.7.2016.

Jos sinulla on kysyttävää aiheesta, ota yhteyttä asiakaspalveluun.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us