Toukokuun Go Elite 10 -bonus


Viisi Synergy-tiimiläistä sponsoroi toukokuussa vähintään kymmentä Elite Honor -pätevöitynyttä jäsentä ja ansaitsi siten Go Elite 10 -bonuksen. Mikä huikea saavutus! Olemme todella ylpeitä tiimin uutterista jäsenistä, ja tahdomme onnitella heitä 1 200 euron bonuksen johdosta.

Sandra Hübsch, Itävalta

Sandra tutustui Synergyyn vuonna 2008, ja käytettyään yrityksen tuotteita hyvin tuloksin monta vuotta hän päätti omistautua Synergylle kokonaan. Sandran liiketoiminta on menestynyt, koska hän on aidosti innoissaan tuotteista ja palkkio-ohjelmasta. Toukokuussa hän sekä ansaitsi ensimmäisen Go Elite 10 -bonuksensa että nousi Team Directorin tasolle. Kahden virstanpylvään saavuttaminen samassa kuussa enteilee hyvää Sandran liiketoiminnalle jatkossakin.

Franz Friess, Itävalta

Franz on Synergyn menestyksekkäimpiä jäseniä Keski-Euroopassa, ja hän on rakentanut liiketoimintaansa uutterasti jo vuosia. Menestys pohjautuu hänen uskomattomaan työmoraaliinsa sekä hänen vahvaan uskoonsa yrityksen tuotteisiin. Hän painottaa toimissaan tiimityön ja Elite Honors -mallin tärkeyttä.

”Elite Honors -mallilla on mullistava vaikutus”, Franz sanoo. ”Olen nähnyt sen tulokset oman tiimini kanssa. Se motivoi ihmisiä.”

Corinna Fröwein, Itävalta

Corinna tietää, että Elite Honors -malli todella toimii. Hänen menestyksekäs liiketoimintansa on todiste siitä. Corinna ansaitsi Go Elite 10 -bonuksen nyt toista kertaa, ja hän tietää, että Elite Honors -klubi on tärkeä osa Synergyn pitkän tähtäimen toimintasuunnitelmaa.

”Haluan todistaa ihmisille, että kuka tahansa Euroopassa voi ansaita tämän bonuksen”, Corinna sanoo. ”En ole Synergyn korkeimmalla tasolla, mutta kampanjan ansiosta voin silti ansaita yhtä paljon kuin kuka tahansa muukin.”

Corinnan tiimi tekee kovasti töitä hyödyntäen Elite Honors -mallia ja Go Elite 10 -kampanjaa, ja hän odottaa innolla näkevänsä työn vaikutukset Synergy WorldWiden tulevaisuuteen.

Teri Rigby, Iso-Britannia

Tehopakkaus Terin Synergy-liiketoiminta lähti lentoon muutamassa kuukaudessa. Terillä on lähes 30 vuoden kokemus verkostomarkkinoinnista, ja hän on edennyt tasolta toiselle huimaa vauhtia. Huhtikuussa hän saavutti Team Elite -nimikkeen. Teri aikoo levittää Synergyn sanomaa pitkin Isoa-Britanniaa, ja hän haluaa tiimeineen edetä aina vain pidemmälle.

Teri ansaitsi Go Elite -bonuksen nyt toista kertaa, ja hänellä on paljon hyvää sanottavaa niin Elite Honors -mallista kuin Synergyn palkkio-ohjelmastakin.  Teri on yksi Synergyn nopeimmin menestyneitä jäseniä, ja Elite Honors -mallista on ollut hänelle ja hänen tiimilleen hurjasti hyötyä.

Sue ja Matt Thomas, Iso-Britannia

Sue ja Matt liittyivät Synergyn jäseniksi vasta kolme kuukautta sitten, mutta heidän liiketoimintansa on kasvanut tuossa ajassa huimasti. Kun he liittyivät Synergy-tiimiin, heidän mukanaan seurasi joukko omistautuneita ja ahkeria verkostomarkkinoijia.

Sue ja Matt ansaitsivat ensimmäisen Go Elite -bonuksensa tuota pikaa. Suen mukaan heitä motivoi ennen kaikkea mahdollisuus auttaa muita.

”Pyri auttamaan päivittäin mahdollisimman monia ihmisiä”, hän neuvoo. ”Mitä useampia autat, sitä paremmin menestyt.”

Suen ja Mattin mielestä kaikilla tulisi olla mahdollisuus optimaaliseen terveyteen, ja Synergyn tuotteet auttavat ihmisiä saavuttamaan terveystavoitteensa tehokkaammin kuin mitkään muut.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us