VIDEO: SLMsmart-haasteen voittaja Eric PolandSynergy WorldWiden edustajat kävivät Kentuckyssa onnittelemassa viimeisimmän 90 päivän SLMsmart-haasteen voittajaa Eric Polandia ja kuulemassa hänen kokemuksistaan. Perhekeskeinen Eric on töissä maailman ainoalla Corvette-tehtaalla. Tämän vuoden haasteen aikana hän laihdutti 18 kg (20 % kokonaispainostaan) ja hänen vyötärönympäryksensä kapeni 18 cm. 

Menestyksellään Eric on näyttänyt mallia monille. Tämä ei kuitenkaan ollut hänen ensimmäinen painonpudotusyrityksensä. Eric osallistui nimittäin myös viime vuoden SLMsmart-haasteeseen, mutta tuolloin Eva Miller voitti pääpalkinnon – ansaitusti. Eric karisti vuoden 2015 haasteessakin vaikuttavat 9 kg, mutta perhe- ja työelämään liittyvien haasteiden vuoksi hänen vauhtinsa hyytyi kesken kilpailun. Vuotta myöhemmin hän kuitenkin tarttui härkää uudelleen sarvista, ja nyt hän juhlii SLMsmart-haasteen voittoa.

Onnittelimme Ericiä uudesta yrityksestä ja voitosta. Hän kertoi saavuttaneensa painonpudotustavoitteensa käymällä Corvette-tehtaan kuntosalilla, syömällä terveellistä ja proteiinipitoista ruokaa ja käyttämällä Synegyn tuotteita päivittäin.

VIDEOLTA näet, miten Ericin ja hänen perheensä elämä on muuttunut sen jälkeen, kun mies aloitti vuoden 2016 SLMsmart-haasteen.

Katso video Eva Millerin muutoksesta
Katso video Tommy Bethardsin muutoksesta
Katso video Justin Hallin muutoksesta


CONVERSATION

Instagram

Follow Us