TRIPLE PRESIDENTIAL EXECUTIVET MUKAAN WIENIN KONFERENSSIIN


Kun sanomme, että tämän vuoden konferenssista tulee Synergy Europen historian paras, me myös tarkoitamme sitä. Toivomme, että viikonlopusta tulee hienoin, jonka tiimin jäsenet ovat Synergy WorldWiden joukoissa viettäneet. Siksi paikalla ovat inspiraatiota tarjoamassa myös Synergyn menestyksekkäimmät jäsenet, Triple Presidential Executivet Yun Tae Hwang Koreasta ja Mark Comer Yhdysvalloista.

On harvinaista, että kumpikin Synergyn ensimmäisistä Triple Presidential Executiveista puhuu samassa tapahtumassa, joten Euroopan-tiimin jäsenten kannattaa ehdottomasti käyttää tilaisuus hyväkseen. Tapahtumasta tulee erityisen jännittävä Yun Taelle, sillä tämä on hänen ensimmäinen esiintymisensä Euroopan-konferenssissa.

Näiden kahden tiimin jäsenen lahjakkuus ja liiketoiminnallinen asiantuntemus ovat vertaansa vailla. Jos haluat saavuttaa taloudellisen riippumattomuuden Synergy WorldWiden kautta, Mark ja Yun Tae ovat juuri oikeat henkilöt antamaan neuvoja tavoitteen saavuttamiseen.

Kaiken lisäksi Markin ja Yun Taen esiintyminen on vasta alkua – konferenssin koko puhujakaarti on todella vaikuttava. Syyskuisessa Wienin-konferenssissa on siis luvassa paljon odotettavaa – ethän jätä sitä väliin!


CONVERSATION

Instagram

Follow Us