Pohjois-Amerikan SLMsmart-haasteen tuloksia


Pohjois-Amerikan SLMsmart-haaste 2016 päättyi toukokuussa, ja voittajat on nyt valittu. Ihmiset eri puolilta mannerta ottivat terveytensä omiin käsiinsä: he söivät ravinteikkaasti, noudattivat haastavia liikuntaohjelmia ja lisäsivät ruokavalioonsa Synergyn tehokkaita tuotteita. Palkintojen innoittamana jokainen osallistuja sitoutui elämään parempaa ja terveellisempää elämää 90 päivän ajan.

Haasteen lopussa tuomaripaneeli valitsi kolme suurimpaan kokonaismuutokseen kyennyttä voittajaa ennen- ja jälkeen-kuvien perusteella. Valinta oli vaikea, sillä inspiroivia kuvia tuli runsaasti. Onnittelut saavutuksista kaikille osallistujille – etenkin kolmelle voittajalle:

1. sija: Eric Poland
Palkinto: 1 500 $

Kentuckyssa asuva Eric laihdutti 18 kg (20 % kokonaispainostaan), ja hänen vyötärönympäryksensä kapeni 18 cm. Eric osallistui myös viime vuoden SLMsmart-haasteeseen, ja tuolloin hän laihtui 9 kg. Hän ei kuitenkaan ollut tyytyväinen tulokseen vaan tiesi pystyvänsä parempaan, ja tänä vuonna hän antoi kaikkensa. Eric voi olla ylpeä ponnisteluistaan ja sitoutumisestaan muutokseen.

Eric on entinen opettaja ja valmentaja, rakastava aviomies ja kahden kauniin lapsen isä (heistä toisella on todettu CP-oireyhtymä). Nykyään hän työskentelee kokopäiväisesti maailman ainoalla Corvette-tehtaalla. Jos haluat lukea lisää Ericin elämästä ja siitä, kuinka hän paransi kuntoaan, tiputti painonsa terveellisemmälle tasolle ja omaksui järkevämmän asenteen syömiseen ja liikuntaan, pidä silmällä blogiamme.

(Suurenna kuvaa napsauttamalla sitä)

2. sija: Kevin B.
Palkinto: 500 $


Kevin treenasi, söi fiksusti ja teki töitä muutoksen eteen Kalifornian auringon alla. ”Kokemus oli mullistava”, hän toteaa. ”Tuotteet, valmennus ja harjoitukset olivat mahtavia”. Niiden avulla Kevin pudotti 15 kg (16 % kokonaispainostaan).

”Kevin onnistui varsin vaikeassa asiassa”, Synergy-tiimin jäsen ja haastevalmentaja Tommy Bethards sanoo. “Hän karisti reilusti rasvaa menettämättä juurikaan lihasvoimaa. Itse asiassa hänen ylävartalonsa näyttää nyt lihaksikkaammalta, mikä minusta on osoitus siitä, että hän laihdutti oikealla tavalla.”

(Suurenna kuvaa napsauttamalla sitä)

3. sija: Trevor Pierson
Palkinto: 250 $

Trevor asuu lähellä Synergyn päämajaa Utahissa, ja kuullessaan yrityksen 90 päivän haasteesta hän oli innoissaan lähdössä mukaan. Haasteen avulla hän toivoi onnistuvansa siinä, missä ei muuten ollut onnistunut. Trevor on kokeillut elämänsä aikana useita erilaisia laihdutusmenetelmiä, joista useimmat ovat osoittautuneet epärealistisiksi, lannistaviksi ja liian radikaaleiksi hänen elämäntyylilleen. Nyt hän laihdutti 28 kg (20 % aloituspainostaan) Synergy-tuotteiden ja SLMsmart-valmentaja Tommy Bethardsin tuella. Trevor ei kuitenkaan aio tyytyä tähän vaan jatkaa ihannepainonsa tavoittelemista 90 päivän SLMsmart-haasteessa löytämiensä työkalujen ja tiedon avulla.

(Suurenna kuvaa napsauttamalla sitä)

Onnittelut Ericille, Kevinille, Trevorille ja kaikille muille 90 päivän haasteeseen osallistuneille!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us