Uusi Team Director: Sandra Hübsch


Sandra Hübsch innostui Synergyn tuotteista todettuaan, millaisia terveydellisiä hyötyjä niistä oli hänen perheensä jäsenille. Nykyään hän on ylpeä Synergy-liiketoiminnan harjoittaja.

Sandra tutustui Synergy WorldWideen vuonna 2008 sponsorinsa, Pearl Executive Robert Suppanin, kautta. Pidettyään terveyttään yllä Synergy-tuotteiden avulla monta vuotta Sandra päätti vuonna 2014 omistautua Synergy WorldWidelle. Vuonna 2015 hän lopetti kokopäivätyönsä ja ryhtyi rakentamaan menestyvää Synergy-liiketoimintaa.

Nykyään hän esittelee Synergy WorldWiden tuotteita ja liiketoimintamahdollisuutta kaikille tapaamilleen ihmisille ja ylistää yrityksen vilpittömyyttä.

Sandra on ihanteellinen tiimin jäsen, sillä hän on todellinen joukkuepelaaja. Muiden auttaminen ja palveleminen tuottaa hänelle suunnattomasti iloa.

”Tärkein syy menestykseeni on se, että olen innoissani tuotteista ja yhteistyöhön pohjautuvasta palkkio-ohjelmasta”, Sandra sanoo. ”Haluan kertoa Synergystä ja sen eduista mahdollisimman monelle. Terveyteni, elämäntyylini ja tavoitteeni ovat entistä paremmat.”

Sandra näkee tulevaisuutensa Synergyn parissa valoisana. Kumppaninsa Klausin ja tyttärensä Ninan tuella hän uskoo pystyvänsä mihin vain.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us