Skandinavian sponsoroidut urheilijat esittelyssä


Lukuisat urheilijat uskovat Synergy-tuotteiden parantavan kilpailukykyään. Joukkoon kuuluu niin ammattigolffareita, melojia kuin hiihtäjiäkin – ja myös kaksi olympiavoittajaa. Olemme esitelleet Synergyn sponsoroimia ja yrityksen tuotteisiin uskovia pohjoismaisia huippu-urheilijoita jo aiemminkin. Haluamme kuitenkin muistuttaa mieliin, millaiset lahjakkuudet luottavat Synergyn tuotteisiin niin harjoitellessaan kuin kilpaillessaankin.

Tommi Pulli 
Suomi

Seinäjoella syntynyt Tommi on olympiatason pikaluistelija, joka on osallistunut lukuisiin kansainvälisiin kisoihin. Hän voitti useita nuortenmestaruuksia vuosina 2011 ja 2012, hän on voittanut juniorien MM-kisoissa kolme mitalia – joista kaksi on hopeisia – ja hän edusti Suomea vuoden 2014 talviolympialaisissa. Synergyn tuotteiden ansiosta Tommi uskoo pikaluisteluun liittyvien unelmiensa toteutuvan.

Teemu Putkonen 
Suomi

Teemu opiskeli ja pelasi golfia ensin Floridassa vuoden ajan ja ryhtyi sitten ammattigolffariksi vuonna 2011. Tällä hetkellä hän pelaa Aasian-kiertueella ja Kiinan PGA:ssa. Teemu on ensimmäinen suomalainen golffari, joka on osallistunut Englannissa järjestettävälle EuroPro-kiertueelle ja pelaa Saksassa ja Skandinaviassa ammattitasolla. Nykyään hän on myös Synergy-tuotteiden puolestapuhuja.

Anders Olsson 
Ruotsi

Ruotsin Hagforsissa syntynyt Anders on vammaisurheilija, maailmanennätysmies ja olympiavoittaja. Vuonna 2005 hän osallistui 90 kilometrin Vaasahiihtoon kelkalla, ja vuonna 2011 hän otti osaa kuuluisaan 2,4 kilometrin Alcatrazin uintiin. Lisäksi hän on voittanut kolmissa olympialaisissaan yhteensä kolme kultamitalia, yhden hopean ja kaksi pronssia. Synergylle on ilo sponsoroida näin sisukasta urheilijaa, joka rikkoo urheilun rajoja.

Malin Hermansson
Ruotsi

Fagerstassa syntynyt Malin on ruotsalainen harrastelijanyrkkeilijä, jolla on hallussaan 57 kg:n painoluokan mestaruus. Malin sai 14-vuotiaana nyrkkeilysäkin, ja hän on ponnistellut valtavasti päästäkseen lajin huipulle. Huhtikuussa 2016 hän puolustaa titteliään PM-kisoissa. Malin ryhtyi vastikään harjoittelemaan myös vapaaottelua, ja Synergyn tuotteiden avulla hän toivoo pystyvänsä jatkamaan kasvuaan urheilijana sekä kasvattamaan kilpailuetuaan vastustajiinsa nähden.


Håkon Mikalsen 
Norja

Håkon on edustanut Norjaa alle 23-vuotiaiden hiihtomaajoukkueessa sekä kansainvälisen hiihtoliiton maailmancup-kisoissa. Keväällä 2012 hänet valittiin mukaan Norjan maailmancup-joukkueeseen, mutta tuntemattoman sairauden takia hän joutui luopumaan paikastaan. Håkon on käyttänyt Synergyn tuotteita vuodesta 2014 lähtien, ja hän uskoo niiden auttavan häntä loistosaavutuksiin. Aiemmin tänä vuonna Håkon osallistui Norjan mestaruuskisoihin, ja hänen tavoitteenaan on paluu huipulle.

Hakeem Teland 
Norja

Hakeem on käyttänyt Synergyn tuotteita 13-vuotiaasta saakka. Hän on voittanut 13 kultamitalia melonnan nuorten norjanmestaruuskisoissa ja kuusi nuorten PM-mestaruuskisoissa. Hänen haaveissaan on kehittyä lajissa entisestään ja edustaa Norjaa EM-kisoissa, ja hänen tähtäimessään on melonnan olympiakulta vuonna 2020.

Anders Wilmann 
Norja

Trondheimista kotoisin oleva Anders on kolminkertainen 500 metrin soutuviestimestari, ja vuonna 2016 hän tiimeineen voitti myös PM-mestaruuden 500 metrin viestissä. Anders on käyttänyt Synergyn tuotteita alkuvuodesta 2015 saakka, ja hän toivoo vielä kilpailevansa korkeimmalla mahdollisella tasolla.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us