Elite Honors -klubilaiset parrasvaloissaElite Honors Club on saanut aikaan upean innostuksen ja sitä hyödyntävät tiimin jäsenet ovat vahvistaneet liiketoimintaansa selkeiden kuukausitavoitteiden kautta.

Marraskuussa 345 tiimin jäsentä Euroopassa pätevöityi Elite Honors Clubiin. Tämä tarkoittaa, että tämä pätevöityneiden ryhmä toi mukaan Synergy toimintaan yhteensä ainakin 345 uutta tiimin jäsentä ja hankki yli 1 000 uutta asiakasta. Pätevöityneet tiimin jäsenet ovat todenneet, että Elite Honors Club on juuri sitä, mitä he ovat kaivanneet.

Onnittelut kaikille, jotka ovat jo menestyneet Elite Honors Clubin avulla!

Tässä on joidenkin uusien Elite Honors Clubiin pätevöityneiden jäsenten kokemuksia:

Björn Schirlbauer
Björnin usko Elite Honors -malliin on vankkumaton: se motivoi ja tuottaa tuloksia nopeasti. Björnin
Elite Honors -kokemusten mukaan tuloksiin tähtäävät tiimin jäsenet käyttävät ansaintamallia siksi, että se tehostaa liiketoimintaa ja auttaa lisäämään asiakasvolyymiä.

”Liiketoiminta kasvaa nopeammin”, Björn sanoo. ”Lisäksi Go Elite -bonuksen saaminen on palkitsevaa.”

Elite Honors -malli ei saa Björniä tuntemaan paineita uusien asiakkaiden hankkimisesta. Hän on saanut muodostettua hyvän tiimin, ja kaikki muu tuntuu loksahtaneen paikalleen kuin itsestään. Jokainen Björnin tiimin jäsen tekee yhtä ahkerasti töitä Elite Honors -pätevöitymisen eteen.

Siv-Britt Häggqvist
Siv-Britt on Elite Honors -pätevöitynyt useita kertoja. Hänen mukaansa menestys on seurausta ihmisten valistamisesta ja hyvästä työmoraalista.

”Ystäville kannattaa antaa tilaisuus tutustua yritykseen ja tuotteisiin”, hän sanoo. ”Tee vain työsi ja nauti sen jälkeen asiakkaiden ja uusien tiimin jäsenten ylistyksestä.”

Siv-Britt pyrkii asettamaan menestystä edistäviä tavoitteita. Hän uskoo saavutustensa johtuvan siitä, että hän tekee riittävästi töitä päämääriensä eteen.

”Työnteko on helpompaa, kun tavoite on näkyvissä”, hän sanoo. ”Keneltä tahansa liikenee varmasti muutama tunti viikossa – varsinkin, kun ahkeroinnin tulokset ovat näkyviä ja siitä saa tunnustusta.”

Sigga Dóra Matthiasdottir (Islanti)
Sigga Dóran tavoitteena on nousta huipulle, ja hän uskoo pääsevänsä sinne noudattamalla Elite
Honors -mallia.

”Elite Honors -mallin ansiosta liiketoiminta pysyy yksinkertaisena, siihen pystyy keskittymään ja tavoitteiden asettaminen ja saavuttaminen on helppoa”, hän sanoo.

Hän tuntee Synergyn tuotteiden hyvät vaikutukset ja pyrkii kertomaan myös muille ihmisille, kuinka jännittävä tulevaisuus voi olla Synergy-tiimin jäsenenä.

”Kehotan ihmisiä aina suhtautumaan tuotteisiin tunteella”, hän sanoo. ”Uusille tiimin jäsenille Elite Honors -malli on yksinkertainen työkalu, jonka avulla ihmisten luottamuksen saavuttaminen ja terveen liiketoiminnan rakentaminen on helppoa.”

Sigga Dóra uskoo vakaasti, että kuka tahansa voi menestyä tekemällä uutterasti töitä, keskittymällä Synergyn tuotteisiin ja luomalla henkilökohtaiset suhteet mahdollisiin asiakkaisiin ja tiimin jäseniin.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us