Uudet Team Managerit Marja-Liisa ja Juha MäättänenMarja-Liisa ja Juha Määttänen Synergy-liiketoiminta on vauhdissa, ja kaksikko saavutti vastikään Team Managerin tason. Niinpä he saavat kutsun tänä kesänä Itävallassa järjestettävään Team Manager Academyyn.

Marja ja Juha ovat kiitollisia kovan työn mukanaan tuomista eduista ja kiittävät menestyksestään ennen kaikkea ahkeraa tiimiään.

“Tämä on tiimityötä. Kukaan ei saavuta menestystä yksin”, Marja toteaa.

Sekä Marja että Juha pyrkivät näyttämään alalinjalleen hyvää esimerkkiä ja edistämään tiimityötä. He eivät keskity pelkästään seuraavan nimikkeen saavuttamiseen. He vain tekevät parhaansa, ja se palkitaan.

Kaksikko ei kuitenkaan aio jäädä Team Managerin tasolle vaan toivoo saavuttavansa Team Directorin nimikkeen pian ja jatkaa siitä ylöspäin.

“Tavoitteiden asettaminen on tärkeää”, Marja sanoo. “Kun autamme muita tiimin jäseniä saavuttamaan heidän tavoitteensa, edistämme myös omien tavoitteidemme toteutumista.”
Marja-Liisa ja Juha jakavat kokemuksiaan auliisti myös muiden kanssa.

“Haluamme tehdä asiakkaamme tyytyväisiksi ja antaa heille samoja mahdollisuuksia kuin itse olemme saaneet”, Juha kertoo.

Marja ja Juha uskovat Synergyn tuotteisiin ja liiketoimintamahdollisuuteen vakaasti. He haluavat mahdollisimman monen muunkin pääsevän kokemaan, miten uskomattomia tuloksia Synergyn tuotteilla voi saada aikaan.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us