Hughes-keskuksen tutkimukset tarkastelussa: mitä on myeloperoksidaasi?
Hughes Center for Research and Innovation -keskuksen tutkijat ilmoittivat vuonna 2015 tehneensä kaksi ProArgi-9+-tuotetta koskevaa mullistavaa löydöstä, jotka ovat herättäneet keskustelua Synergyn jäsenten keskuudessa ympäri maailmaa.

TÄÄLLÄ voit lukea löydöksistä tarkemmin.

Yhdessä näistä tutkimuksista keskityttiin siihen, kuinka ProArgi-9+ vähentää LDL-kolesterolin hapettumista. Mistä hapettuminen sitten johtuu? Myeloperoksidaasista (MPO).

Toisen tutkimuksen viimeisessä lauseessa kerrotaan, että Hughes-tutkimuskeskuksen alustavassa tutkimuksessa havaittiin Synergyn ProArgi-9+:n ainesosien ainutlaatuisen yhdistelmän ehkäisevän myeloperoksidaasin toimintaa tehokkaasti ja auttavan vähentämään LDL-kolesterolin hapettumista.

Myeloperoksidaasin tiedetään vaikuttavan typpioksidin tuotantoon negatiivisesti, mutta mitä myeloperoksidaasi tarkalleen on ja miten se toimii? Kun tiedämme vastaukset näihin kysymyksiin, ymmärrämme paremmin, miksi myeloperoksidaasin toimintaa täytyy ehkäistä.

MYELOPEROKSIDAASI – YSTÄVÄ JA VIHOLLINEN

MPO on valkosolujen tuottama entsyymi, joka auttaa kehoa taistelemaan tulehduksia vastaan. MPO tuottaa valkaisuaineen kaltaisia hapettavia yhdisteitä, jotka tappavat tulehdusta aiheuttavia bakteereita. Ongelma on siinä, että antimikrobinen ja tulehdusta vähentävä hypokloorihapoke tappaa sekä haitallisia bakteereita että tervettä kudosta. Tämä aiheuttaa kudosten hapettumista.

Synergy WorldWiden tutkijat ovat tutkineet myeloperoksidaasin toimintaa estävien luonnollisten inhibiittoreiden käyttöä sydämen ja verisuonten terveyden tukemisessa ravinnon avulla.

”Havaitsimme, että Synergyn ProArgi-9+-tuotteen tietyt ainesosat ovat luonnollisia MPO-inhibiittoreita, jotka toimivat yhdessä synergistisesti”, johtava tiedemies Matthew Tripp kertoo. ”Tämän odottamattoman havainnon johdosta tuotteelle on haettu ennakkopatenttia.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us