Täydellinen ajoitus Synergy toiminnalleVuosi 2016 on käynnistynyt vauhdikkaasti ja saamme jo nauttia kevätauringosta!


Uusi vuosi käynnistyi Synergy Suomen Kick Off tilaisuudella  23.2. Helsingissä. Tapahtumaan osallistui lähes 300 tiimin jäsentä vieraineen ja se oli suuri menestys!

Klikkaa tästä nähdäksesi kuvia >>

Tilaisuudessa Euroopan myyntijohtaja Carmelo D’Anzi julkaisi Synergyn viiden vuoden strategian ja General Manager Benjamin Clarholm-Anton julkaisi uuden infopaketin, joka tulee saataville nyt maaliskuussa.  

Emerald Executivet Eric ja Kati Gammals pitivät uuden Body Prime tuotteen koulutuksen ja julkaisivat tuotteen Suomen markkinoille. Presidential Executive Dane Iorg sekä Suomessa ensi kertaa vieraillut Pearl Executive Franz Friess jakoivat tärkeitä oppeja ja vinkkejä menestyvän liiketoiminnan rakentamiseen.

Dane Iorg puhui sinnikkyyden voimasta. Hän on saavuttanut uransa aikana paljon. Dane  pelasi ammatikseen baseballia St. Louis Cardinalsissa ja Kansas City Royalsissa ja voitti World Series mestaruuden kummassakin joukkueessa. Kick Off tilaisuudessa hän puhui siitä, miten Synergyssä menestyy tekemällä niitä pieniä asioita, mitä useimmat ihmiset eivät ole valmiita tekemään.

Franz Friess painotti koulutuksessaan erityisesti sitä, miten jokainen voi omalla päätöksellään vaikuttaa menestykseensä. Hän kertoi asioista mitkä ovat auttaneet häntä menestymään ja mitä kannattaa välttää. Hän kertoi esim. miten hän hukkasi kaksi vuotta ajastaan keskityttyään ongelmiin aktiviteettien sijaan. “Jos keskityt ongelmiin, ne lisääntyvät, ja jos keskityt omaan toimintaan ja saavuttamaan tavoitteesi, pystyt toteuttamaan unelmasi”, painotti Franz.

Tilaisuudessa kuultiin useita Synergy johtajia: Team Director Anna-Maija Kreivi puhui tilaisuuksien merkityksestä.Team Director Ajasta Parkkola puhui Synergy työn aikatauluttamisesta. Team Directorit Reijo Ojanen ja Salme Ala-Heikkilä puhuivat Synergy tuotteista ja niiden merkityksestä heidän elämänlaatuunsa.

Seitsemän kertaa EHC pätevöityneet Team Leaderit Marja-Leena ja Teppo Rasi puhuivat Success Track ohjelman Team Leader -koulutuksesta. Team Manager Päivi Kangas puhui Itävallassa pidettävästä Team Manager Akatemiasta ja Pearl Executive Miimu Jaatinen puhui kokemuksista Hawajin Legacy Retreat -matkasta. Seitsemän kertaa EHC pätevöitynyt Team Manager Pirjo Martinez toimi tilaisuuden  energisenä juontajana.

Synergyn Kick Off 2016 tilaisuudessa ensimmäistä kertaa kouluttajina puhuivat: 

Piia Hämäläinen
Mari Nopanen
Nora ja Pasi Haikonen
Anu Ekoluoma
Anssi Juutilainen
Hannamari Koivuniemi
Johanna Ala-Mattinen
Merika Sjöberg

Tunnelma oli upea koko päivän ja osallistujat saivat koulutuksen lisäksi nauttia hotellin maukkaista tarjoiluista.

Kick Off 2016 tilaisuuden jälkeen useat huipputiiminrakentajat ovat olleet Synergy kiertueella eri paikkakunnilla.

Tilaisuuksia on nyt useilla paikkakunnilla. Kevät on aktiivista aikaa ja upeita asioita tapahtuu.

Seuraa postiasi ja merkitse jo kalenteriisi 16.4.2016.

Upeaa menestystä toivottaen!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us