Mestarinyrkkeilijä tuntee Synergy-tuotteiden tehonRuotsin Fagerstassa kasvanut ammattinyrkkeilijä Malin Hermansson on keskittynyt harjoitteluun täysillä siitä lähtien, kun hän 14-vuotiaana sai vanhemmiltaan nyrkkeilysäkin. 

”Nyrkkeily on valtavan intensiivinen laji, ja se sopi minulle täydellisesti”, hän sanoo. ”Tarvitsin tavan purkaa energiaani, ja nyrkkeily oli siihen omiaan.”

Malin ripusti nyrkkeilysäkin kuistille ja hakkasi sitä siellä. Hän ihastui nyrkkeilyyn tuota pikaa ja ryhtyi pian harjoittelemaan tosissaan. Rakkaus lajia kohtaan on vain kasvanut ajan myötä.

”Ryhdyin jo varhain treenaamaan kotikaupunkini lähellä sijaitsevassa hylätyssä koulussa”, Malin kertoo. ”Tunnelma oli kuin maan alla ja huone oli todella kylmä, mutta muu tiimini oli mahtava ja vietimme siellä paljon aikaa.”

Ryhdyttyään käyttämään Synergyn tuotteita Malin on asettanut urheilulliset tavoitteensa ja toiveensa entistä korkeammalle. Tuotteiden ansiosta hän pystyy viemään nyrkkeilynsä uudelle tasolle.

”Harjoittelussa tarvitaan kahta asiaa”, hän sanoo. ”Oikeiden ihmisten tukea ja omasta kehosta huolehtimista.”

Harjoiteltuaan aikansa Malin osallistui ensimmäisiin otteluihinsa. Muutamaa vuotta myöhemmin hän päätyi Karlstadiin, jossa hän liittyi BK 1925 -nyrkkeilyseuraan. Siellä hän voitti kolme hopeamitalia ja yhden kultamitalin eri painoluokissa. Hänen saavutusten luettelonsa on muutenkin varsin vaikuttava;

 1. Hopeamitali Falken Cupissa 2009
 2. Hopeamitali Mellansvenska mästerskapen -kisoissa 2011
 3. Kultamitali Falken Cupissa 2011
 4. Hopeamitali ruotsinmestaruuskisoissa (64 kg) 2012
 5. Hopeamitali ruotsinmestaruuskisoissa (54 kg) 2013
 6. Kultamitali Falken Cupissa 2013
 7. Hopeamitali Mellansvenska mästerskapen -kisoissa 2013
 8. Hopeamitali Golden Girl -kisoissa 2014
 9. Hopeamitali ruotsinmestaruuskisoissa (60 kg) 2014
 10. Kultamitali ruotsinmestaruuskisoissa (57 kg) 2015
 11. Pronssimitali PM-kisoissa 2015

Muutettuaan äskettäin Örebrohun Malin ryhtyi harjoittelemaan vapaaottelua, ja siitä on hyvää vauhtia tulossa hänen uusi suosikkilajinsa. Nykyään hän edustaa Örebro Boxningsklubb -seuraa, ja hän harjoittelee ahkerasti niin kehässä kuin sen ulkopuolellakin. Malinilla on suuria suunnitelmia, ja meille on ilo tukea häntä matkalla uusiin saavutuksiin!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us