Miksi käyttää ateriankorvikkeita?


Tapaamiset, juoksevat asiat ja muut velvollisuudet pitävät sinut niin kiireisenä, että ehdit hädin tuskin syödä lounasta. Ravintolat ja marketit ovat pullollaan epäterveellisiä ruokia, ja pikainen einesateria tuntuu olevan ainoa aikatauluihisi sopiva vaihtoehto. Onneksi Synergyn SLMsmart-ateriankorvike ja vastaavat tuotteet tarjoavat ratkaisun ongelmaan.

Ateriankorvikkeita ei käytetä enää ainoastaan painonhallintatarkoituksissa. Viime aikoina niistä on tullut yhä suositumpi vaivaton ateriavaihtoehto, josta keho saa kaikki tarvitsemansa ravintoaineet.
Ateriankorvikkeiden myynnin lisääntymisen syitä ovat muiden muassa niiden suosion kasvu ja entistä parempi laatu. Seuraavien, äskettäisestä Euromonitor-raportista saatujen vuoden 2015 lukujen perusteella tämän hyvinvointisegmentin myynnin odotetaan nousevan yli 8 miljardiin euroon vuoteen 2020 mennessä:


  1. ateriankorvikkeiden kokonaismyynti 6,3 miljardia euroa
  2. ateriankorvikkeiden myynti Pohjois-Amerikassa 2,7 miljardia euroa
  3. ateriankorvikkeiden myynti Aasiassa 1,8 miljardia euroa
  4. ateriankorvikkeiden myynti Euroopassa 0,9 miljardia euroa.


Suurin kasvu tuotteiden myynnissä tapahtui uusilla Aasian- ja Euroopan-markkinoilla, ja tulevaisuus näyttää lupaavalta. Näiden markkinoiden myyntiluvut jatkavat kasvuaan. Kuluttajat siis selvästi kaipaavat tuotteita, joiden avulla he voivat optimoida ravintoaineiden saantinsa, saavuttaa hyvinvointitavoitteensa ja helpottaa kiireisiä aikataulujaan.

Synergyn tuotteet on valmistettu luonnollisista raaka-aineista, ja niiden puhtaus testataan huolellisesti ennen niiden markkinoille tuloa. Siksi SLMsmart-ateriankorvike on täydellinen ratkaisu niin terveystietoisille, lisäproteiineja kaipaaville, kiireisille kuin painonsa kanssa kamppaileville ihmisille – ja kaikille muillekin. Synergy on ylpeä roolistaan ateriankorvikkeiden valmistajana. Yritys haluaa tuoda markkinoille laadukkaita tuotteita, joiden avulla kuluttajat saavuttavat hyvinvointitavoitteensa.


CONVERSATION

Instagram

Follow Us