Varo napostelua lomalla!


Kohta on joulu. Siihen kuuluu kylmä sää, sukulaiset sekä loputtomasti ruokaa ja nameja. On vaikeaa syödä terveellisesti, kun ympärillä on paljon houkuttelevaa ruokaa. Tarjoamme muutaman vinkin, joiden avulla selviät lomasta uhraamatta terveitä elintapoja tai hauskanpitoa perheen ja ystävien kanssa.

Reseptien tuunaus
Säästät kaloreissa kun korvaat joululeipomusten aineksia terveellisemmillä vaihtoehdoilla. Korvaa öljy omenasoseella (suhde 1:1), sokeri stevialla (1:3/4) ja tavallinen maito mantelimaidolla (1:1). Synergy-fanit tietävät, että SLMsmart-ateriankorvikkeella voi korvata jauhot monissa SLMsmart-resepteissä. Vaihtamalla aineksia saat terveellisempiä herkkuja. Suosittelemme korvaamaan yhden ainesosan joka reseptissä. Kokeile ja pidä hauskaa!

Muista nesteyttää
Veden juomista ei aina ehdi ajatella kun pikkujoulut ja muut menot painavat päälle ja tarjolla on paljon houkuttelevampia makeita ja kuumia juomia ja cocktaileja. Monet eivät ymmärrä, että ruoanhimo johtuu usein veden tarpeesta. Kunnon nesteytys saa ihon hehkumaan lomakuvissa ja estää sortumasta loputtomaan jälkiruokatarjontaan. Virkistävään ja tarpeelliseen vesilasilliseen voi lisätä ProArgi-9+ tuotetta tai annoksen nestemäistä klorofylliä (PhytoLife) tehostamaan terveysvaikutuksia.

Suunnittele
Älä kiiruhda juhliin nälkäisenä. Koeta ehtiä nauttia kunnon ateria tai SLMsmart-ateriankorvikepirtelö. Silloin osaat napsia herkkuja valikoiden etkä tule epätoivossa syöneeksi kaikkea. Jos kyseessä ovat nyyttikestit, tuo jotain terveellistä ja täyttävää, joka sopii tavoitteelliseen ruokavalioosi.

Kohtuus
Joululoma on hyvä viettää rakkaiden parissa murehtimatta ruokavaliotaan. Älä soimaa itseäsi joka piparista tai perunoiden santsaamisesta. Muista tavoitteesi. Huomenna voit alkaa taas uudelleen. Vaikkei paino näin putoakaan, vietät hauskemman loman ennen terveempää uutta vuotta.

Hyvää joulua!


CONVERSATION

Instagram

Follow Us