IRONMAN-menestystä Synergy-tuotteilla


Oli kylmä ja tuulinen päivä Tempessä, Arizonassa, kun 51-vuotias Synergy-tiimin jäsen Xavier Marin sukelsi satojen huippu-urheilijoiden kanssa järveen osana ensimmäistä IRONMAN-triathloniaan 10 vuoteen.

”Uintiosuuden alku on rankka kaikille”, kertoi Xavier. ”Ilmassa on paljon jännittynyttä energiaa ja ihmiset tarraavat toisiinsa. Uinnin jälkeen maltoin tuskin odottaa, että pääsen pyörän selkään. Olen vahva pyöräilijä ja tasainen juoksija.”

Xavier ylitti IRONMAN -kisan maalilinjan 13 tuntia ja 11 minuuttia lähdön jälkeen uituaan 2,4 mailia, pyöräiltyään 112 mailia ja juostuaan 26,2 mailia. IRONMAN-kisan suorittaminen on henkisesti ja fyysisesti vaativaa, sillä kisaajille ei sallita mitään apuvälineitä, kuten kuulokkeita. Xavier laihtuikin kolme kiloa kisapäivänä.

Räntäsateesta huolimatta Xavier piti yllä samaa tahtia kuin IRONMAN-kisan puolimatkalla puoli vuotta aiemmin. Hän jopa paransi ennätystään parilla tunnilla. Huipputerveys ei siis ole iästä kiinni. Julkisena puhujana, elämäntapavalmentajana, rakennusurakoitsijana ja kahden lapsen isänä Xavier osaa toteuttaa visioitaan.

”Vuosi sitten otin tavoitteeksi huippukunnon. Olen ennenkin ollut hyvässä kunnossa, mutten ollut silloin kiinnostunut ravinnosta. Nyt täydensin treeniäni SLMsmart-ateriankorvikkeilla, V3-ohjelmalla ja e9-tuotteilla.”

Ennen 50 vuoden ikää Xavierin tahti oli käynyt hitaaksi ja hän uskoi tulleensa vanhaksi. Synergy-tuotteiden avulla hänen kestävyytensä parani, hän sai lisää energiaa ja nopeutta ja alkoi toipua treeneistä paremmin. Aiemman harjoittelun aikana hän oli kärsinyt tärkeiden ravintoaineiden puutteesta.

Kisapäivänä Xavierilla oli mukana tärkeät e9- ja ProArgi-9+-tuotteet. Hän otti molempia ennen kisan alkua sekä kolmen tunnin välein koko 13-tuntisen suorituksen ajan.

”Ihmiskeho on ihmeellinen. Se kaipaa vain huolenpitoa”, totesi Xavier. ”Joskus ikääntyminen on henkistä. Ennen kisaa monet kyselivät, että pystytkö nyt varmasti tähän. Vastasin että takuulla pystyn.”

Xavierin IRONMAN-suoritus on tarina, jolla hän voi inspiroida muita toteuttamaan tavoitteensa.

”Haluan levittää sanaa, että Synergy-tuotteet sopivat myös urheilijoille”, kertoo Xavier. ”Tuotteet todella auttavat ammattimaisia urheilijoita ja harrastelijoita. Jos kaipaa lisätehoja urheiluun, Synergyn tuotteista saa energiaa, kestävyyttä ja palautumiskykyä.”
CONVERSATION

Instagram

Follow Us