General Managerin viesti: Valmistaudu ensi vuoteen!


Joulukuu on vuoden parhaita kuukausia monista syistä. Minulle ja lukemattomille muille on tärkeää saada viettää aikaa läheisten kanssa, nauttia antamisen hengestä, mietiskellä menneitä ja valmistautua lähestyvään uuteen vuoteen.

Monien muiden tavoin minäkin olen viime aikoina muistellut vuoden 2015 kokemuksiani ja saavutuksiani. Yksi vuoden tärkeimmistä tapahtumista oli se, kun minut nimitettiin Suomen, Ruotsin, Norjan, Tanskan ja islannin General Manageriksi. Olen päässyt matkustamaan paljon ja tavannut ihania ihmisiä. Olen luonut paljon antoisia ihmissuhteita ja nauttinut markkinoidemme kasvua edistävästä yhteistyöstä.

Jäsenten yksilöllisen menestyksen lisäksi olemme tänä vuonna kokeneet kymmeniä Euroopan-laajuisia tähtihetkiä, jotka ovat tehneet vuodesta 2015 unohtumattoman. Mahtavan moni pohjoismainen tiimin jäsen oli mukana Rooman-konferenssissa, jossa Synergyn johtajien ja menestyksekkäimpien jäsenten sanoma muutti läsnäolijoiden näkemyksiä. Konferenssissa myös esiteltiin Elite Honors -ansaintamalli sekä Go Elite -kampanja, jotka auttavat niin uusia kuin vanhojakin tiimin jäseniä menestymään taloudellisesti. Elite Honors -klubin jäsenmäärä on kasvanut kuukausittain. Nyt, kun meillä on ollut muutama kuukausi aikaa ymmärtää Elite Honors -mallin toimintaperiaate ja kokeilla sitä, olemme valmiita ottamaan vuoden 2016 vastaan kehittäen liiketoimintaamme pelottomasti.

On yleisessä tiedossa, että rekrytointi on verkostomarkkinoinnin perusta. Elite Honors -malli opettaa, että paras tapa hyödyntää palkkio-ohjelmaa on rekrytoinnin lisäksi myös asiakaskunnan kasvattaminen. Kun keskityt tähän tavoitteeseen ja autat muita parantamaan terveyttään, saat samalla tuottoisan asiakaskunnan. Kannattaa myös pitää mielessä, että uskolliset asiakkaat liittyvät usein Synergyn jäseniksi. Synergy pyrkii tuottamaan todellisia terveysratkaisuja laadukkaiden raaka-aineiden ja testauksen avulla. Siksi pystymme antamaan miljoonille ihmisille optimaalisen terveyden lahjan.

Vuoden 2016 kick off -tapahtumiin on enää joitakin viikkoja – toivottavasti sinäkin saavut paikalle! Tapaamiset ovat todella hyödyllisiä, eikä ole parempaa tapaa aloittaa uusi Synergy-vuosi. Oman maasi kick off -tapahtumasta saat uutta puhtia päämääriesi tavoittelemiseen.

Tapahtumien ajankohdat ovat seuraavat:

22.–23.1. Kick off -tapahtuma 2016 Helsingissä
29.–30.1. Kick off -tapahtuma 2016 Oslossa (tapahtuma on tarkoitettu sekä Ruotsin- että Norjan-tiimien jäsenille)
6.2. Kick off -tapahtuma 2016 Reykjavikissa

13.2. Kick off -tapahtuma 2016 Kööpenhaminassa

Kick off -tapahtumien lisäksi luvassa on Elite Honors- ja pikastarttikoulutuksia, pronssi-, kulta ja Team Leader -leirejä sekä suuria tapahtumia, kuten Team Manager Academy, Wienin-konferenssi ja Legacy Retreat. Tapahtumista tiimin jäsenet saavat uutta uskoa yritykseen, omaan palveluhaluunsa ja unelmiinsa.

Tärkein tavoitteeni General Managerina on tukea jäsenten ponnisteluita ja auttaa heitä menestymään. Odotan ensi vuotta innolla. Edessä on varmasti paljon hauskoja hetkiä ja kovaa työtä, jonka avulla Pohjoismaat kasvavat entisestään.
Hyvää joulunaikaa!

Benjamin Clarholm-Anton
General Manager, Pohjoismaat

CONVERSATION

Instagram

Follow Us