Jätä perinnöksesi hyviä tekoja


Kun Dan Higginson perusti Synergy WorldWiden vuonna 1999, hänellä oli selkeä visio yrityksen tarkoituksesta. Hän halusi Synergyn toiminnassa mukana olevien ihmisten työskentelevän sydämellään. Hän halusi parantaa maailmaa ja auttaa muita jättämään jälkipolville terveyden ja taloudellisen vapauden perinnön.

Tähän aikaan vuodesta on hyvä miettiä, kuinka me kukin voisimme auttaa vähempiosaisia. Monet tiimin jäsenet ovat pyrkineet tekemään hyviä tekoja, ja toimillaan he ovat muuttaneet useiden ihmisten elämän. Mitä juuri sinä voisit tehdä, jotta jätät jälkeesi hyvinvoinnin perinnön? Pienetkin askelet vievät lopulta perille. Yksikään hyvä ele ei mene hukkaan.

Jos haluat auttaa, mikset tekisi lahjoitusta 5 Star Legacy Foundationille? Se on Synergyn hyväntekeväisyyskumppani, joka pyrkii lievittämään lasten, perheiden ja yhteisöjen kärsimyksiä katkaisemalla köyhyyden kierteen. Toimissaan järjestö keskittyy lukutaitoon, korkeamman asteen koulutuksen stipendeihin ja yrittäjyyden mukanaan tuomaan riippumattomuuteen.

Eurooppalaiset tiimin jäsenet ovat todistaneet, että Danin visio toteutuu päivittäin. Tässä muutama heidän tarinoistaan:

Dora Debeljak, Slovenia

Dora teki joulun alla lahjoituksen Team Director -jäsenten Bostjan Pilejin ja Irena Kladivarin perustaman paikallisen hyväntekeväisyysosaston kautta. Se toimittaa ruokaa, vaatteita ja toivoa niitä tarvitseville. Dora ja muut Slovenian-tiimin jäsenet keräsivät 1 500 euroa, jotka käytettiin 100 lahjakorin kokoamiseen niitä tarvitseville perheille. Tiimin jäsenten lahjoitusten ansiosta 33 perhettä, jotka muuten olisivat nähneet nälkää jouluna, saavat erikoistoimituksen, joka sisältää kaikki kauniin jouluillallisen tarpeet.

Mirva Martikainen, Suomi

Sairaanhoitajana toimiva Mirva liittyi Synergyn jäseneksi neljä vuotta sitten. Vuosi 2015 on ollut hänen menestyksekkäin liiketoimintavuotensa. Mirva päätti juhlistaa omaa ja tiiminsä menestystä tekemällä lahjoituksen paikalliselle lastensairaalalle. Hän hankki luettelon erihintaisista tarvikkeista, joita suomalaisissa lastensairaaloissa tarvitaan. Lopulta hän päätyi ostamaan nuorille syöpäpotilaille lepotuolin, jossa he voivat rentoutua hoidon aikana. Liiketoimintansa ja taloudellisen menestyksensä kasvaessa Mirva aikoo tehdä entistä suurempia lahjoituksia entistä useammin.

Paul, Kate ja Saxon Flint, Iso-Britannia

Synergy-tiimin jäsenet Paul ja Kate tukevat vankkumatta hyväsydämistä ja kunnianhimoista 9-vuotiasta Saxon-poikaansa, joka on ottanut asiakseen varojen keräämisen vähäosaisille. Hänen viimeisin hankkeensa on varojen hankkiminen kymmenen lapsen lähettämiseksi kouluun Sambian Mpongwessa. 1 200 punnalla nämä lapset saavat koulutuksen ja yhden aterian päivässä vuoden ajan. Saxon myös kerää rahaa hyväntekeväisyyteen leipomalla keksejä, kakkuja ym. itse järjestämiinsä myyjäisiin.

Synergy-tiimin jäsenten päivittäiset hyvät teot – niin suuret kuin pienetkin – ovat koskettaneet meitä syvästi. Kun jatkatte muiden auttamista yksi teko kerrallaan, maailman suurimmat rikkaudet ovat teidän.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us