Go Elite 10 -bonus Sloveniaan ja Norjaan


Kaksi uutta tiimin jäsentä saa pian 1 200 euron bonuksen kuukausikomissioidensa yhteydessä. Slovenialaiset Team Directorit Bostjan ja Irena Pilej (Team EBALI) sekä norjalainen Pearl Executive Reidun Lydersen Dalheim ovat alueidensa ensimmäiset jäsenet, jotka ovat saavuttaneet Go Elite 10 -tavoitteen.

Go Elite 10 -bonuksen saaminen edellyttää kymmenen Elite Honors -pätevöityjän sponsoroimista. Reidun jopa ylitti vaatimukset – hän sponsoroi yhtätoista pätevöitynyttä jäsentä! Saavutuksillaan Team EBALI ja Reidun osoittivat, kuinka vahvoja he tiimeineen ovat. He eivät tyydy hankkimaan uusia asiakkaita ja jäseniä vain itse, vaan he auttavat tiimiään tekemään samoin. Tällainen monistaminen on Synergy WorldWide -liiketoiminnan menestymisen perusta. Elite Honors -liiketoimintamallin ansiosta tie menestykseen on selkeä. Onnittelut saavutuksesta Team EBALIlle ja Reidunille!

Team EBALI

Jo ennen Elite Honors -liiketoimintamallin julkaisua tämän vuoden konferenssissa Bostjan ja Irena valmistelivat tiimiään uuden ansaintamallin käyttöönottoon selittämällä sen toimintaperiaatteen ja painottamalla asiakasohjelman kehittämisen tärkeyttä. Kun kaikki oli saatu kuntoon ja tiimi oli koulutettu, Bostjan ja Irena asettivat marraskuun tavoitteeksi Go Elite 10 -bonuksen. Kuun alussa järjestettiin strategiakokous, jossa Bostjan ja Irena kävivät läpi tavoitteen saavuttamisen edellyttämiä toimia ja varmistivat, että heidän tiiminsä oli samalla aaltopituudella. Parivaljakolla on ollut suuri rooli Slovenian Elite Honors -kasvun vauhdittamisessa – syyskuussa pätevöityneitä jäseniä oli 15, marraskuussa jo 28.

”Kerromme tiimimme jäsenille jatkuvasti Elite Honors -liiketoimintamallista ja siitä, kuinka ohjelma auttaa vakaan liiketoiminnan rakentamisessa”, Irena sanoo. ”Go Elite -kampanja on vain piste i:n päällä. Elite Honors -vaatimusten täyttämisestä kuukausittain täytyy tehdä tapa. Juurtunet tavat johtavat menestykseen.”

Go Elite -bonuksen ansaitseminen edellyttää muiden tukemista päivittäin. Siksi Bostjan ja Irena matkustavat paljon eri puolilla Sloveniaa. Bostjanille tukeminen tarkoittaa sitä, että hän muistuttaa tiimin jäseniä heidän unelmistaan, auttaa heitä laatimaan vaikuttavia Synergy-esitelmiä ja järjestää yksilöllisiä koulutuksia niille, jotka kaipaavat lisätukea. Team BALIn Go Elite -saavutus on seurausta hyvästä johtajuudesta ja tuesta.

Reidun Lydersen Dalheim

Kun Reidun lupasi ääneen olla Norjan ensimmäinen kymmentä Elite Honors -pätevöityjää sponsoroinut tiimin jäsen, paluuta ei enää ollut.

Reidun on aina ollut kilpailuhenkinen. Hän rakastaa urheilua laskettelusta formulaan. Vaikka hän ei enää itse käykään rinteissä tai kilparadoilla, hän toteuttaa kilpailuviettiään muilla tavoin. Synergy kannustaa häntä kilpailemaan itsensä kanssa ja kokeilemaan rajojaan. Onneksi Reidun pitää matkustamisesta. Hän ajaa mielellään pitkin poikin Pohjois-Norjaa auttamassa muita jäseniä ja kertomassa Synergyn liiketoimintamahdollisuudesta.

”Pyysin kaikkia sponsoroimiani jäseniä tekemään minulle palveluksen”, Reidun kertoo. ”Laadin tavoitteeseen sitoutuneille ihmisille suunnitelman ja seurasin heidän edistystään päivittäin. Tavoitteiden saavuttaminen edellyttää toistuvia keskusteluita monien ihmisten kanssa.”

Reidunin mukaan Go Elite 10 -bonuksen saavuttamiseksi töitä täytyy tehdä sydämellä ja muiden menestys täytyy sijoittaa oman menestyksen edelle. Synergy WorldWide on Reidunille tärkeä, ja hän aikoo olla mukana yrityksen toiminnassa koko loppuelämänsä. Ansaitsemansa 1 200 euron Go Elite -bonuksen hän aikoo käyttää jouluvierailuun Thaimaahan poikansa luokse.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us