Ovatko Synergyn tuotteet luomutuotteita?


Ravintolisiä käyttäessäsi, ansaitset vain parasta.

"Ovatko Synergyn tuotteet luomu-laatua?” on yksi yleisimmistä kysymyksistä, johon vastaamme asiakaspalvelussa sekä tehtaallamme tutustumiskierroksilla.

Kuten useimmat teistä tietääkin, luomu tai luonnonmukainen tarkoittaa, ettei kasvien viljelyssä käytetä synteettisiä kemikaaleja.

Varmistamme Synergyssä monin tavoin, että kaikki käyttämämme yrtit ja muut raaka-aineet täyttävät luomu-kriteerit. Laaduvalvontatiimimme auditoi viljelijöitä säännöllisesti ja testaamme valitut raaka-aineet hyvin laaja-alaisesti ja tarkkaan. Tämän tiukan sisäisen testauksen ja kontrollin vuoksi valmiille tuotteille ei hankita kolmannen osapuolen luomusertifiointia. On hyvä myös ymmärtää, että luomusertifiointiprosessia käytetään pääasiassa markkinointitarkoituksiin.

Hankimme luomusertifioituja ainesosia aina, kun se on mahdollista  On myös raaka-aineita, joita ei ole mahdollista saada luomusertifioituina. Koska esim. villinä kasvavia kasveja ei viljellä maatiloilla, niille ei voida myöntää luomusertifiointia. Toisaalta hankimme raaka-aineita monesta maasta ja joillain mailla ei ole lainkaan luomusertifiointistandardeja.

Meillä on raaka-ainetoimittajillemme tiukat vaatimukset laadun ja puhtauden suhteet ja hyväksymme kumppaneiksemme ainoastaan sellaiset toimittajat, jotka täyttävät tiukat laatukriteerimme. Kunkin toimittajan ja heidän tuotteidensa laajamittaisilla tarkastuksilla varmistamme, että käyttämämme yrtit ovat luonnonmukaisia.

Synergy WorldWiden tuotteita käyttäessäsi voit luottaa siihen, ettei tuotteissa ole lannoite- tai torjunta-ainejäämiä tai muitakaan myrkyllisiä ainesosia.

Huom! Kun joku yhtiö myy luomusertifioituja tuotteita, se ei välttämättä tarkoita, että tuote sisältää korkealaatuisia raaka-aineita. Luomusertifioitu raaka-aine voi myös olla esim. kasteluveden mukana tuomien epäpuhtauksien saastuttama, josta luomuviljelijä on täysin tietämätön.

Todelliset näytöt ja todisteet laadusta saadaan vasta testejä tekemällä. Synergy testaa jokaisen raaka-aine-erän ja noudattaa testauksessa alan tiukimpia laadunvalvontakäytäntöjä.

Synergyn tuotteet sisältävät vain kaikkein korkealaatuisimpia raaka-aineita, jotka täyttävät tiukimmatkin puhtausvaatimukset.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us