KAIKKI IRTI JOULUN AJASTA


Kohta on joulu. Se tietää juhlia, lahjoja ja laatuaikaa läheisten kanssa. Älä kuitenkaan anna Synergy-liiketoimintasi jäädä taka-alalle. Joulumenoissa voit kertoa edustamastasi yrityksestä samalla kun hoidat ihmissuhteitasi. Alla on muutama luova ehdotus Synergy-liiketoiminnan markkinoimiseksi ja uskollisten asiakkaiden palkitsemiseksi.

Joulukortit 

On ihanaa saada kortti tähän aikaan vuodesta. Muista nykyisiä asiakkaita ja mahdollisia uusia asiakkaita ja tiimin jäseniä joulukortilla. Se on helppo tapa osoittaa arvostusta asiakkaiden liiketoimintaa ja mahdollisia tiimin jäseniä ja asiakkaita kohtaan. Muista liittää mukaan vilpitön, henkilökohtainen joulutervehdys.

Jaa Synergy-näytteitä

Joulukorttien lisäksi voit myös jakaa Synergy-näytteitä. Se on mutkaton tapa tutustuttaa asiakkaita uusiin tuotteisiin. Voit antaa näytteitä myös joululahjoina: heittäydy luovaksi ja koristele pari näytettä lahjanauhalla tai sujauta ne pieneen lahjakassiin.

Pidä pikkujoulut

Luo joulumieltä töissä! Saat tiimisi jäsenet ja asiakkaat joulutunnelmaan järjestämällä pikkujoulut. Voit palkita eniten vieraita kutsuneet Synergy-tuotepalkinnoilla. Maukas SLMsmart-tarjoilu luo juhlatunnelmaa Synergyn hengessä.

Lahjoita hyväntekeväisyyteen

Joulu on antamisen aikaa. Osallistu tiimisi kanssa hupijuoksuun tai muuhun hyväntekeväisyystapahtumaan. Osallistumalla tapahtumaan joukkueena tiimisi tiivistyy entisestään ja lahjoitus tai avustus ilmentää perinnön jättämisen periaatetta. Tervetulleen avustuksen kautta Synergy ja sen arvot tulevat tutuiksi uusille ihmisille.

Lisäarvoa

Ole antelias joulun aikaan. Tilaa ylimääräisiä Synergy-kauppatuotteita ja lahjoita niitä bonuksina ja kiitollisuuden osoituksena asiakkaille. Laajaan tuotevalikoimaamme kuuluu mm. rannekoruja, kyniä, muistitikkuja, kalentereita ja ravistinpulloja. Täällä voit tehdä ostoksia.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us