UUSI TEAM DIRECTOR: JAMES BOOTH


Irlantilainen James Booth nyrkkeili mestaritasolla 17 vuoden ajan ja harrasti kamppailulajeja 20 vuoden ajan, ja hän on panostanut ravitsemukseen jo vuosikymmeniä. Hän tutustui Synergyyn vuonna 2010 ja huomasi pian, että yrityksen suhtautuminen ravintoaineiden laatuun vastasi hänen omia uskomuksiaan. Marraskuussa 2015 hänen Synergy-yrityksensä M.N.B. Group saavutti Team Director -tason.

James suoriutuu kaikesta, mihin hän sitoutuu – oli kyse sitten urheilusta tai liiketoiminnasta. Aloittaessaan kamppailulajien harjoittelun hän asetti tavoitteekseen mustan vyön. Synergyn jäseneksi liittyessään hän päätti saavuttaa executive-nimikkeen. Tällä hetkellä hän on Team Director -tasolla, joten hän on hyvää vauhtia pääsemässä tavoitteeseensa.

”Jos minun kaltaiseni vanha mies pääsee tälle tasolle, nuorempien pitäisi pystyä ohittamaan minut lennossa”, James sanoo. ”Koulutuksella, asuinpaikalla tai rodulla ei ole väliä. Tässä liiketoiminnassa voi menestyä halulla ja sitoutumisella.”

James muistaa monet nyrkkeilijänä oppimansa asiat ikuisesti, ja ne ovat muovanneet hänen asennettaan. Hän kertoo oppineensa nyrkkeilijänä esimerkiksi pohjan rakentamisen tärkeyden. Vasta nyrkkeilyn aloittaneet ihmiset eivät voi hypätä kehään ensimmäisellä harjoitteluviikollaan ja odottaa voittavansa. Se olisi suorastaan vaarallista. Sama periaate pätee Synergy-liiketoimintaan. Liiketoiminnan perustan rakentaminen voi viedä jonkin aikaa. Kun pohja on vankka, mahdollisuudet ovat kuitenkin rajattomat.

Vaikka James ei nyrkkeilekään enää, hänen suhtautumisensa ravitsemukseen on ennallaan. Hänen mielestään yhteiskunta välittää liikaa iästä, vaikka todellisuudessa iällä ei ole merkitystä. Ihmiset, jotka uskovat olevansa vanhoja, myös tuntevat itsensä vanhoiksi ja käyttäytyvät sen mukaisesti. Lopulta heidän elämänsä jää polkemaan paikalleen. James sen sijaan aikoo elää vähintään 100-vuotiaaksi. Hän muistaa isänsä sanoneen, että kun ihminen lakkaa uneksimasta, tämä kuolee.

James ja hänen liikekumppaninsa Anthony Oketah vierailivat vastikään Synergyn pääkonttorilla ja kävivät tutustumassa uuteen Hughes Center for Research and Innovation -tutkimuskeskukseen, joka Jamesin mukaan löi heidät ällikällä. Sekä James että Oketah uskovat, että Synergy on hyvinvoinnin tulevaisuus, ja heidän vierailunsa Hughes-keskuksessa vahvisti tätä uskomusta.

”Elämäni on muuttunut täysin niiden viiden vuoden aikana, jotka olen ollut mukana Synergyn toiminnassa”, James sanoo. ”Minulle maksetaan ponnisteluistani. Verkostomarkkinointi muistuttaa kovasti kaivostoimintaa. Alkuun kaivostyöhön vaaditaan päivittäin paljon aikaa, jotta löytää etsimänsä. Sinnikkyydellä löytyy kuitenkin kultasuoni.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us