Kick Off 2016 lähestyy! Varaa paikkasi jo tänään!Oletko jo varannut paikkasi Kick Off tilaisuuteen? Tästä tapahtumasta ei kannata jäädä pois!
Olemme kutsuneet mukaan Synergy Suomen Kick Off tapahtumaan 23.01.2016 kolme hyvin erityistä henkilöä.

Tässä tarkempi katsaus kutsuvieraistamme:Carmelo D'Anzi
Vice President of Sales, Synergy WorldWide Europe

Carmelo aloitti Synergyssä tänä syksynä ja hänestä Synergy sai vahvan ammattilaisen. Carmelolla on yli 11 vuoden kokemus myynnistä ja markkinoinnista suoramyyntialalla. Hän on työskennellyt erilaisissa johtotason tehtävissä Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Latinalaisessa Amerikassa mm. seuraavissa yhtiöissä ViSalus, Agel, ja ACN. Hänen erityisosaamisensa liittyy markkinoiden laajentamiseen, tiimin rakentajien koulutukseen, ja kentän kehittämiseen. Carmelolla on paljon suunnitelmia, jotka auttavat Synergy Euroopan kasvattamisessa edelleen tulevina vuosina.

Dane Iorg
Presidential Executive, USA

Dane on saavuttanut uransa aikana paljon. Hän pelasi ammatikseen baseballia St. Louis Cardinalsissa ja Kansas City Royalsissa ja voitti World Series mestaruuden kummassakin joukkueessa. Tämän jälkeen hän menestyi huippumyyjänä puualalla.  Hän ollut mukana Synergyssä aktiivisena tiiminjäsenenä jo yli 14 vuotta. Hän oli mm. järjestämässä ensimmäistä Synergy tapaamista Yhdysvalloissa. Dane matkustaa tapaamassa Synergy tiiminjäseniä maailmanlaajuisesti ja on innoissaan päästessään Suomeen tapaamaan tiiminjäseniä.

Franz Friess
Pearl Executive, Itävalta

Franz Friess on tunnettu paitsi upeista kengistään, niin myös päättäväisyydestään. Franz on saavuttanut Go Elite 10 bonuksen ja myös hänen sponsoroima tiiminjäsen Corinna on saavuttanut tämän. Franz tekee paljon hyväntekeväisyystyötä hänen vaimonsa Anan kanssa.  He keräävät joka vuosi rahaa viedäkseen köyhän romanialaisperheen jouluostoksille. Lisäksi he ovat perustaneet voittoa tavoittelemattoman järjestön, joka auttaa monia köyhiä romanialaislapsia elämään terveellisempää, turvallisempaa ja rikkaampaa elämää.

Osallistu Kick Off 2016 tilaisuuteen ja saat inspiraatiota Uuden Vuoden käynnistämiseen!


CONVERSATION

Instagram

Follow Us