Vinkkejä pätevöityneiltä: pidä asiat yksinkertaisina

Jo ennen Elite Honors -mallin käyttöönottoa syyskuussa 2015 Synergyn johtajat haastoivat menestyksekkäimpiä tiimin jäseniä täyttämään Elite Honors -pätevöitymisvaatimukset, ja kymmenet tiimiläiset tarttuivat haasteeseen. Ne, jotka saivat asiakkailta ja jälleenmyyjiltä riittävästi tilauksia CV-volyyminä laskettuna, saivat Elite Honors Founder -nimikkeen. Nyt he sponsoroivat muita Elite Honors -pätevöityneitä tiimin jäseniä. 

Elite Honors Founder -jäsenet uskovat, että Elite Honors -malli tuottaa jäännöskatetta pitkällä aikavälillä ja palkitsee myös lyhyellä aikavälillä. Siksi he haluavat jakaa menestyksensä salaisuudet myös muiden kanssa. TÄÄLLÄ pääset tutustumaan Elite Honors -malliin tarkemmin.

Glenn Skamsar on norjalainen Elite Honors Founder ja Team Director. Hän kertoo huomanneensa niin oman organisaationsa jäsenten kuin muidenkin ihmisten ryhtyneen asettamaan tavoitteita uudella itseluottamuksella Elite Honors -mallin käyttöönoton jälkeen. Liiketoiminnan rakentamisen kolme kulmakiveä ovat uskollisten asiakkaiden hankkiminen, motivoituneiden jälleenmyyjien rekrytoiminen ja näiden toimien toisintaminen. Tähän Elite Honors -malli kannustaakin, ja tällaista verkostomarkkinointi yksinkertaisimmillaan on.

Glenn on todennut, että Synergyn palkkio-ohjelmaa ja tuotevalikoimaa kannattaa esitellä mahdollisimman mutkattomasti. Hän tietää, että palkkio-ohjelma ja tuotteet ovat Synergyn suurimmat edut, ja siksi hän keskittyy mahdollisten asiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa keskustellessaan juuri niihin. Asiat kannattaa esittää yksinkertaistetusti, koska keskustelukumppanin täytyy ymmärtää ne niin hyvin, että hän voi kertoa niistä edelleen muille.

”Kerron Synergyn liiketoimintamahdollisuudesta kolmella lauseella: Saat eliittihyvityksen kautta tuottoa kaikista itse ostamistasi ja asiakkaidesi ostamista tuotteista. Saat kuukausittaisen peruskomission rekrytoimalla organisaatioosi uusia jälleenmyyjiä. Lisäksi Synergyn palkkio-ohjelmaan kuuluu Mega-Match-bonus, jonka kautta ansaitset saman verran kuin jälleenmyyjäsi saavat peruskomissioina”, Glenn kertoo.

Glenn voisi toki kertoa Synergy-liiketoiminnasta myös paljon tarkemmin, mutta yksityiskohdat voivat odottaa. Mahdollista jälleenmyyjää ei kannata kuormittaa liian suurella tietomäärällä. Usein Glenn kertoo Synergyn palkkio-ohjelmasta käyttämällä esimerkkinä myyntijohtajaa ja tämä myyntihenkilöstöä. Myyntijohtaja ansaitsee täsmälleen saman verran kuin hänen myyntihenkilöstönsä myynti tuottaa, minkä vuoksi hän tukee työntekijöitään. Synergy toimii samalla tavoin – paitsi ettei kenenkään tarvitse pelätä lahjakkaan myyjän vievän paikkaansa. Tiimin jäsenten välillä esiintyy harvoin myöskään kateutta, sillä liiketoiminta antaa sen verran kuin siihen panostaakin.

Jokainen tiimi esittelee tuotteita hieman eri lailla. Glenn tiimeineen pelkistää viestin ja keskittyy kolmeen terveyden osa-alueeseen: verenkiertoon, immuunijärjestelmään ja pH-tasapainoon. ProArgi-9+-tuotteesta kertoessaan hän näyttää tuotteen esittelyn Physician’s Desk Reference -julkaisussa. Tämä on osoittautunut hyväksi myyntivaltiksi.

”Yksinkertainen sanoma sekä Elite Honorsin pelkistetty liiketoiminnan rakennusmalli auttavat rakentamaan terveen ja kasvavan organisaation, jossa kaikki tekevät töitä ja joka auttaa ihmisiä elämäntapamuutoksissa”, Glenn sanoo. 

CONVERSATION

Instagram

Follow Us