Proteiinituotteiden ja ateriankorvikkeiden kysyntä kasvussa

Vuosien 2009 ja 2014 välillä proteiineista tuli yksi kuluttajahyvinvointialan kysytyimmistä tuotteista. Euromonitorin mukaan niiden myynti kasvoi tällä aikavälillä 59,3 %. Lisäksi ateriankorvikkeet ovat nykypäivän myydyin painonhallintaa edistävä ravintolisä. Kummankin tuotteen kysynnän ennustetaan pysyvän kasvussa, koska ihmisten terveystietoisuus lisääntyy ja he panostavat hyvinvointiinsa myös jatkossa.

Trendistä tietoisena Synergy WorldWide päätti lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla herkullisella SLMsmart-ateriankorvikepirtelöllä, jonka jokainen annos sisältää 26 grammaa proteiinia. Mutta miksi proteiinit ja ateriankorvikkeet sitten ovat niin tarpeellisia?

Proteiinien hyödyt?

Ihmiskeho sisältää paljon proteiinia. Sitä on jokaisen elävän solun ulko- ja sisäkalvoissa. Lisäksi sitä esiintyy

  • lihaskudoksissa
  • luissa
  • veren punasoluissa ja veriplasmassa
  • hiuksissa ja kynsissä.
Keho tarvitsee proteiineja esimerkiksi entsyymien valmistamiseen. Entsyymeillä taas on useita tehtäviä, kuten ruoan sulattaminen ja uusien solujen muodostaminen. Yksi proteiinien ehkä tärkeimmistä tehtävistä on välittäjäaineiden muodostaminen. Välittäjäaineet ovat vastuussa viestien kuljettamisesta hermosolujen sekä lihassolujen ja muiden erikoistuneiden solujen välillä.

Koska ihmisten ennustetaan panostavan hyvinvointiin myös tulevaisuudessa, lihasten kasvulle välttämättömien proteiinien merkitys tulee kasvamaan entisestään. Synergyn tutkijat kehittivät SLMsmart-ateriankorvikkeen tukemaan painonhallintaa, mutta monet ihmiset käyttävät tuotetta sen proteiinipitoisuuden ja ravinteikkuuden vuoksi.

Ateriankorvikkeiden hyödyt?

Ihmisten aikataulut muuttuvat yhä kiireisempään suuntaan. Tällöin laadukkaan ravinnon saannista huolehtiminen saattaa aiheuttaa stressiä – varsinkin, jos samalla täytyy miettiä painonhallintaa. Siksi yhä useammat ihmiset turvautuvat ateriankorvikkeisiin. Ateriankorvikepirtelöt ovat ravinteikkaita ja auttavat täydentämään puutteellista ruokavaliota, ja niiden valmistaminen on helppoa. Kaiken lisäksi annospakkaukset kulkevat kätevästi mukana laukussa tai autossa. Aterian väliin jättämiselle tai epäterveelliselle pikaruoalle on siis olemassa nopea ja herkullinen vaihtoehto.

Kaipasit sitten helppoa painonhallintaratkaisua tai kätevää tapaa huolehtia tärkeiden ravintoaineiden saannistasi, SLMsmartia kokeiltuasi ymmärrät, miksi ateriankorvikkeiden suosio kasvaa niin huimaa vauhtia. Kun käytät SLMsmartia päivittäin, tyydytät samalla suklaan- ja vaniljanhimosi terveellisellä tavalla. Herkullinen SLMsmart on täynnä tärkeitä ravintoaineita, ja se sopii niin ravitsemukselliseen käyttöön, painonhallintaan kuin liikunnan tueksikin.

Täältä voit ostaa SLMsmart-ateriankorviketta.
Täällä voit tutustua SLMsmart-ateriankorvikkeen tietolehtiseen.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us