Elämäntapamullistuksia Synergyn tapaan: Agnieszka Hercke


Tuttavat, jotka eivät ole nähneet Agnieszka Herckeä muutamaan vuoteen, eivät tunnistaisi häntä enää. Hän näyttää nuoremmalta, terveemmältä ja onnellisemmalta, ja onpa hänelle kasvanut lihaksiakin. Ennen kaikkea hän tuntee olevansa taas oma itsensä.

Agnieszkan puolalainen sponsori tutustutti naisen Synergy WorldWideen vuosi sitten. Osallistuminen SLMsmart-haasteisiin kannusti Agnieszkaa sitoutumaan terveempiin elintapoihin – parempaan ruokavalioon, säännölliseen liikuntaan sekä SLMsmartin, PhytoLifen, ProArgi-9+:n ja e9:n kaltaisten Synergy-tuotteiden käyttöön. Hänen mukaansa on Synergyn tuotteiden ansiosta, että hän on jaksanut sitoutua terveellisempään elämään, joka on kasvattanut hänen itseluottamustaan.

Puolan Synergyn ensimmäinen SLMsmart-haaste alkoi lokakuussa 2014 – heti SLMsmartin Euroopan-julkaisun jälkeen. Agnieszka oli päättänyt ottaa elämälleen uuden suunnan, ja hän halusi karistaa noin 15 kg. Ensimmäisen SLMsmart-haasteen aikana Agnieszkaa ei erityisemmin huvittanut käydä kuntosalilla. Hän ei ollut koskaan pitänyt urheilusta, ja hän yritti saavuttaa painotavoitteensa muuttamalla ruokavaliotaan.

Toiseen SLMsmart-haasteeseen Agnieszka ei osallistunut, mutta hän jatkoi terveiden elintapojen noudattamista ja seurasi, kuinka hänen painonsa putosi pikkuhiljaa. Kolmannen haasteen alkaessa hän oli valmis kovaan kilpailuun ja treenasi lähes päivittäin nyrkkeily-, crossfit-, spinning- ja krav maga -tunneilla. Aina ennen liikuntaa Agnieszka nautti ProArgi-9+-annoksen.

Kun Agnieszka voitti kolmannen SLMsmart-haasteen, hän oli innoissaan, mutta hänen mukaansa painonhallintatavoitteiden saavuttaminen oli paras mahdollinen palkinto. Uuden itseluottamuksensa ansiosta hän uskaltaa nyt kohdata muun maailman pää pystyssä. Uuden itseluottamuksensa ansiosta hän uskaltaa nyt kohdata muun maailman pää pystyssä.

”Synergyn tuotteet auttoivat minua omaksumaan terveemmät elintavat, jotka ovat mullistaneet elämäni”, Agnieszka sanoo. ”Kun sitouduin terveempään elämäntyyliin ja tutustuin Synergyn tuotteisiin, uskoin, että niistä on apua muutoksessa. Nyt oloni on uskomaton. Pursuan positiivista energiaa. Kauneimman kohteliaisuuden lausui aviomieheni, joka kysyi, voisiko hänkin käyttää tuotteita.”

Agnieszka kertoo olevansa viimein ylpeä ulkonäöstään, ja siksi hän käy myös enemmän ulkona. Shoppailu on hänestä jälleen ihanaa, ja joskus hän käy jopa tyttärensä vaatekaapilla.

 ”Olen elävä todiste siitä, että Synergyn tuotteet ovat hyvä lisä terveellisiin rutiineihin”, hän sanoo. ”Monet Synergyn kautta tapaamani ihmiset ovatkin todenneet, että olen todiste tuotteiden tehosta.”

CONVERSATION

Instagram

Follow Us