Elite Honors -klubilaiset parrasvaloissa


Elite Honors -ohjelma on nyt täydessä vauhdissa, ja tiimin jäsenet ovat vahvistaneet liiketoimintaansa selkeiden kuukausitavoitteiden kautta.

Syyskuussa 330 eurooppalaista tiimin jäsenistä täytti Elite Honors -pätevöitymisvaatimukset. Tämä tarkoittaa, että he rekrytoivat yhteensä ainakin 330 uutta jälleenmyyjää ja hankkivat Synergy-tuotteille yli 1 000 uutta käyttäjää. Pätevöityneet tiimin jäsenet ovat todenneet, että Elite Honors -ansaintamalli on juuri sitä, mitä heidän liiketoimintansa on kaivannutkin.

Onnittelut kaikille, jotka ovat jo menestyneet Elite Honors -mallin avulla!

Tässä on joidenkin uusien Elite Honors -pätevöityneiden jäsenten näkemyksiä menestyksestään mallin avulla:

Joanna ja Wieslaw Janikowscy, Puola

”Kun kuulimme Elite Honors -klubista ensimmäistä kertaa, päätimme tarttua haasteeseen ja olla ensimmäisten pätevöityneiden joukossa heti elokuussa. Haastetta olikin kerrakseen, sillä jouduimme muuttamaan nykyistä toimintamalliamme ja keskittymään enemmän asiakkaiden hankkimiseen jälleenmyyjien rekrytoinnin sijaan. Tärkein tavoitteemme oli ja on yhä pätevöityminen kolme kertaa peräkkäin. Pätevöityminen on meille jopa tärkeämpää kuin eteneminen Team Manager -tasolle – se saa odottaa vielä jonkin aikaa.”


Helen Prosper, Iso-Britannia

”Elite Honors -malli on muuttanut koko tiimimme toimintatavan kuukaudessa. Nyt me kaikki noudatamme samaa, yhtenäistä mallia. Tiedämme tarkalleen, mitä meidän täytyy tehdä ja mitä sillä saavutamme. Olemme kiitollisia Synergylle avokätisestä Go Elite -bonuksesta palkkiona siitä, että yksinkertaisesti teemme parhaamme. Elite Honors on koko tiimin menestyksen resepti.”


Laura Frey, Suomi

”Elite Honors -pätevöityminen on haasteellista, mutta jos intoa riittää, se on silti realistinen tavoite. Päätettyäni Elite Honors -pätevöityä tein töitä ahkerammin kuin koskaan, mutta uskoin saavuttavani tavoitteeni. Vaikka tavoitteen pitäminen mielessä on tärkeää, en kuitenkaan asettanut itselleni liikaa paineita. On hyvä pysyä rauhallisena ja nauttia työstä. Tällöin energia näkyy muillekin. Kun nautin kaikista tilaisuuksista kertoa Synergy-tuotteista muille, sain paremman yhteyden asiakkaisiini.”Täällä voit lukea, mitä Elite Honors -pätevöitymiseen vaaditaan.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us