Kerro Elite Honors -matkastasi

Tiimin jäsenet ympäri maailmaa asettavat joka kuun alussa tavoitteekseen Elite Honors -pätevöitymisen. Mitä Elite Honors sitten tarkoittaa? Täältä voit lukea tarkemmin.

Elite Honors -pätevöityminen on mahtava saavutus, ja haluamme nähdä teidät tositoimissa. Jaa kuvia Elite Honors -toimistasi kanssamme, ja voit voittaa matkan varrella palkintoja.

Ryhdymme jakamaan #GoElite Giveaways -palkintoja perjantaina 2.10.2015. Jotta voit voittaa jonkin palkinnoista, sinun tarvitsee vain julkaista kiinnostava kuva itsestäsi Elite Synergy -liiketoimintaa rakentamassa. Jaa kuvasi Instagramissa, Facebookissa tai vaikka molemmissa tunnuksen #GoElite kanssa. Palkintoja jaetaan sattumanvaraisesti. Käy Facebookissa ja Instagramissa siis usein, jotta tiedät, milloin kuva kannattaa julkaista.

MITEN VOIT VOITTAA:

  • Julkaise kuva itsestäsi rakentamassa Elite-liiketoimintaa. Kuvassa voit esimerkiksi isännöidä tai emännöidä Synergy-tapaamista, kantaa ansaitsemaasi Elite Honors -rintamerkkiä, esitellä tuotenäytettä tai perehdyttää toista tiimin jäsentä Elite Honors -liiketoimintamalliin. Pääasia on, että kuva esittää sinua tekemässä töitä Elite Honors -tavoitteesi eteen.
  • Lisää kuvatekstiin kuvan ottopäivämäärä. Haluamme nähdä äskettäisiä Elite-toimia!Käytä kuvan yhteydessä tunnuksia #GoElite ja #Synergyworldwide, jotta löydämme kuvasi.
  • Kuvat voidaan julkaista Facebookissa ja Instagramissa. Kun julkaiset kuvan molemmissa, voittomahdollisuutesi tuplaantuvat! Näin löydät meidät:
    - Instagram: @synergyworldwide
    - Facebook: https://www.facebook.com/synergyworldwide

MITÄ VOIT VOITTAA:

Tarjolla on paljon hienoja palkintoja, kuten t-paitoja, takkeja, reppuja, kansioita, USB-muisteja, vesipulloja. Jokin niistä voi olla sinun, kun vain näytät, mitä teet Elite Honors -pätevöitymisen eteen.

Emme malta odottaa, että pääsemme mukaan Elite Honors -pätevöitymiseen tähtääviin seikkailuihisi. Ensimmäinen palkinto jaetaan pian, joten äkkiä kuvaamaan!

CONVERSATION

Instagram

Follow Us