Million Dollar Club: Stefan Patrik Kristoffersen ja Øistein Bekkvang

Ystävykset ja liikekumppanit Stefan Patrik Kristoffersen ja Øistein Bekkvang tietävät, että kaksi päätä on parempi kuin yksi. Siksi he ryhtyivät yhdessä rakentamaan omaa Synergy-valtakuntaansa vuonna 2009. Alle kolmen vuoden päästä he olivat saavuttaneet Emerald Executive tason – kolmansina Euroopassa. He eivät kuitenkaan jääneet lepäämään laakereilleen vaan jatkoivat liiketoimintansa rakentamista, ja vastikään he saavuttivat upean miljoonan dollarin virstanpylvään.

”Tutustuin Patrikiin toisessa yrityksessä, ja hänen työmoraalinsa teki minuun vaikutuksen”, Øistein kertoo. ”Kun kuulin Synergy WorldWidesta, kerroin siitä myös Patrikille, mutta hän ei ollut silloin kiinnostunut. Noin vuotta myöhemmin hänkin lopulta ymmärsi yrityksen potentiaalin ja arvon.”

Øisteinin ja Stefan Patrikin luonteenpiirteet täydentävät toisiaan. Siksi heidän liiketoimintansa kukoistaa sellaisillakin alueilla, joilla he eivät välttämättä pärjäisi yhtä hyvin yksin. Øisteinin vahvuuksia ovat johdonmukaisuus, realistinen näkemys ja maltillisuus, ja hän loistaa kulisseissa. Uudet tuttavuudet luottavat häneen välittömästi. Stefan Patrik puolestaan loistaa näyttämöllä. Hän osaa herättää ihmisten kiinnostuksen ja motivoida heitä tavoittelemaan unelmiaan. Yhdessä parivaljakko on luonut liiketoiminnalleen vakaan pohjan.

Tiimin tähti lähti nousuun vuonna 2010, kun Øistein ja Stefan Patrik matkustivat Yhdysvaltoihin käymään Synergy WorldWidella ja tapaamaan yrityksen johtajia ja menestyksekkäitä tiimin jäseniä, kuten Double Presidential -nimikkeen saavuttanutta Mark Comeria.

”Palattuani matkalta totesin Øisteinille, että olen täysillä mukana yrityksessä hänen kanssaan”, Stefan Patrik kertoo. ”Tuotteet on suunniteltu oikeille ihmisille, jotka haluavat parantaa hyvinvointiaan. Mega-Match-bonuksen ansiosta kompensaatio-ohjelma oli näkemistäni paras. Vaikka Euroopassa ei ollut saatavana paljon myyntimateriaalia silloin, kun aloitimme liiketoimintamme, saimme tukea aina tarvitessamme ja kaikki halusivat vilpittömästi auttaa. Se on yksi Synergy-liiketoiminnan aloittamisen suurimpia etuja.”

Øistein ja Stefan Patrik keskittyvät liiketoiminnassaan tavoitteiden asettamiseen ja saavuttamiseen. He ovat kehittäneet satoja elleivät tuhansia tehokkaita tavoitteenasettamistapoja, ja eurooppalaisten tiiminjohtajien tapa opettaa uusia jälleenmyyjiä pohjautuu muiden muassa heidän esimerkkiinsä. Vuosien saatossa he ovat tehneet väsymättä töitä, matkustelleet paljon ja kertoneet lukemattomille ihmisille Synergyn arvokkaista tuotteista ja mahdollisuuksista. Vaikka puurtaminen ei aina ole ollut helppoa, he eivät vaihtaisi Synergyllä viettämäänsä aikaa pois mistään hinnasta. He ovat saavuttaneet taloudellisen vapauden, päässeet kiertämään maailmaa ja solmineet pysyviä ystävyyssuhteita.

”Tässä on tilaisuutesi mullistaa elämäsi ja tehdä jotain aivan uutta”, Stefan Patrik sanoo. ”Saat tehdä töitä silloin kun haluat, siellä missä haluat ja sellaisten ihmisten kanssa, joiden seurassa viihdyt. Voit ottaa elämäsi omaan hallintaasi. Minä kutsun tätä Synergy-elämäntyyliksi.”
Øistein ja Stefan Patrik ovat kiitollisia kannustavalle sponsorilleen Martin Østvangille sekä tiiminsä lukuisille Synergy WorldWidelle omistautuneille jäsenille, joiden ansiosta uusi Million Dollar Club -parivaljakko on voinut edetä yrityksessä.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us