Elite Honors -klubilaiset parrasvaloissa


Elite Honors -ohjelma on nyt täydessä vauhdissa, ja tiimin jäsenet ovat vahvistaneet liiketoimintaansa selkeiden kuukausitavoitteiden kautta.

Syyskuussa 330 eurooppalaista tiimin jäsenistä täytti Elite Honors -pätevöitymisvaatimukset. Tämä tarkoittaa, että he rekrytoivat yhteensä ainakin 330 uutta jälleenmyyjää ja hankkivat Synergy-tuotteille yli 1 000 uutta käyttäjää. Pätevöityneet tiimin jäsenet ovat todenneet, että Elite Honors -ansaintamalli on juuri sitä, mitä heidän liiketoimintansa on kaivannutkin.

Onnittelut kaikille, jotka ovat jo menestyneet Elite Honors -mallin avulla!

Tässä on joidenkin uusien Elite Honors -pätevöityneiden jäsenten näkemyksiä menestyksestään mallin avulla:

Bostjan Pilej ja Irena Kladivar, Team Director -taso, Slovenia
”Elite Honors -kampanja alkoi juuri oikeaan aikaan. Järjestelmä painottaa asiakastyytyväisyyttä ja tiimin tukea ja takaa hyvän rakenteensa ansiosta koko tiimin menestyksen pitkällä aikavälillä. Uusien asiakkaiden hankkiminen ei riitä, vaan heidän asiakkuutensa täytyy myös säilyttää. Elite Honors -malli auttaa kehittämään aitojen asiakassuhteiden luomisen taitoja. Sen ansiosta pystymme tarjoamaan asiakkaiden hyvinvointia ja jaksamista oikeasti edistäviä ratkaisuja ja kasvattamaan samalla liiketoimintaamme. Elite Honors -pätevöityminen vahvistaa ja parantaa siis taitoja, jotka ovat välttämättömiä pitkän aikavälin menestyksen kannalta.”

Susanne ja Andreas Willhöft, tiiminjohtajat, Saksa
”Elite Honors -pätevöitymisestä on tullut hyvä kannustin. Kun teemme johdonmukaisesti töitä tavoitteemme eteen, tiimimme jäsenten väliset siteet vahvistuvat. Yhdessä edistämme liiketoimintaamme sosiaalisen median, konferenssipuheluiden ja seurantayhteydenottojen avulla sekä jakamalla lehtisiä ja järjestämällä vapaamuotoisia tapaamisia. Näin uudet tiimin jäsenet oppivat luomaan vankan pohjan tulevaisuuden menestykselle, ja kokeneemmat tiimiläiset jatkavat liiketoimintansa kasvattamista kestävällä tavalla. Meistä on tullut vahvempi ja yhtenäisempi tiimi, ja myös kunkin yksittäisen jäsenen liiketoiminta on vahvistunut.”

Hans Svärd, Team Manager -taso, Ruotsi
”Elite Honors -jäsenyyden tavoittelu on tehnyt minusta paremman tiiminjohtajan. Kun olen saanut selkeitä päämääriä, olen pystynyt auttamaan myös tiimiäni keskittymään tärkeisiin asioihin. Elite Honors -pätevöityminen on hyvä kannustin ja tavoite riippumatta siitä, kuinka kauan kukin on harjoittanut Synergy-liiketoimintaa. Elite Honors -mallin avulla voin kasvattaa omaa liiketoimintaani merkittävästi ja näyttää samalla esimerkkiä, joka auttaa tiimini jäseniä rakentamaan heidän liiketoimintaansa.”

Täällä voit lukea, mitä Elite Honors -pätevöitymiseen vaaditaan.

CONVERSATION

Instagram

Follow Us